ПРОГРАМА ПО ПОВОД 1 ЮНИ – МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДЕТЕТО
май 27, 2022 474 Прегледи

ПРОГРАМА ПО ПОВОД 1 ЮНИ – МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДЕТЕТО

Община Котел традиционно организира богата и интересна програма, посветена на 1 юни – Международния ден на детето. Децата ще имат възможност да посетят 4 събития. Те ще бъдат интересни за всички възрасти, но най-вече ще бъдат насочени към най-малките. При влошаване на метеорологична прогноза в Котел, празникът ще се проведе в залата на НЧ „Съгласие-Напредък“.

Програмата по случай 1 юни ще започне от 10.00 часа на площад „Възраждане”. Там малчуганите ще бъдат забавлявани с програмата на  актьорите от Държавен куклен театър – Сливен. Кметът на Община Котел – Коста Каранашев ще приветства най-малките жители на общината и след това ще се включи заедно с кандидат-майстора по шах Мирослав Митев в изнесен шахматен сеанс по класически шах. Програмата ще продължи с колелото на късмета, с много песни, игри, танци, изрисуване на лица, огромна празнична торта и забавни изненади.

Ябланово също се готви да отбележи Деня на детето. По повод 1 юни, от 10:00 ч. на новото спортно игрище в селото ще се проведе детски футболен турнир. Поканени за участие в него са отборни формации от футболните клубове на общините Котел, Върбица и Омуртаг, сформирани от деца, родени 2009 – 2010 година.

 

 

 

 

 

Предишна НАДЗИРАТЕЛИТЕ В СЛИВЕН ЗАПОЧВАТ ПРОТЕСТИ
Следваща ОТВОРЕНИ ВРАТИ ПО ПОВОД 31 МАЙ - СВЕТОВЕН ДЕН БЕЗ ТЮТЮН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАДИГНАХА ПАРИ И ЗЛАТО ОТ АПАРТАМЕНТ В СЛИВЕН

Криминалисти на РУ-Сливен работят по заявена кражба от апартамент в квартал „Ст.Заимов“. За времето от 07,20 до 16,40 часа на 20 ноември неизвестен извършител  е проникнал в жилището на 56-годишен

Новини Сливен

РОМИ СПАСИХА ЛЕШОЯД НАВРЪХ КОЛЕДА

Навръх Коледа екипа ни се отзова на сигнал за уловен изтощен лешояд, който е бил „прибран“ от роми от ромската махала в Глушни к. Птицата е лешоядът K93, който е маркиран

Новини Сливен

НЮЙОРКСКАТА ДЖАЗ ФОРМАЦИЯ НА АРИ РОЛАНД ИЗЛИЗА НА СЛИВЕНСКА СЦЕНА В СРЯДА

На сцената на Драматичен театър „Стефан Киров“ в сряда, 12 декември ще излезе джаз квартетът от Ню Йорк на Ари Роланд. Формацията e известна с концертите си по цял свят.