ПРОВЕДЕ СЕ ОБЩИНСКИ ЕТАП НА УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ 2022/2023Г. В НОВА ЗАГОРА
януари 19, 2023 160 Прегледи

ПРОВЕДЕ СЕ ОБЩИНСКИ ЕТАП НА УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ 2022/2023Г. В НОВА ЗАГОРА

На 18.01.2023 г. приключиха футболните срещи от общински етап на Ученическите игри за 2022-2023 г. и вече са ясни победителите, които ще представят нашата община на областното първенство в гр. Сливен.

Тази година във футболната надпревара се включиха СУ „Христо Ботев и ПГТТ „Атанас Димитров“ с отбори VIII-ми-X-ти и XI-ти-XII-ти клас, а ПГСС с отбор VIII-ми-X-ти клас. След изиграване на срещите се получиха следните резултати:
VIII-ми-X-ти клас
СУ „Христо Ботев“ – ПГТТ – 0:12
ПГТТ – ПГСС – 12:0
XI-ти-XII-ти клас
СУ „Христо Ботев“ – ПГТТ – 4:1
Отборът на ПГТТ „Атанас Димитров“ VIII-ми-X-ти клас и отборът на СУ „Христо Ботев“ XI-ти-XII-ти клас добиват правото да представят Община Нова Загора на областно ниво в град Сливен.
Всички участници в общински етап на Ученически игри 2022-2023 г получиха награди купи и грамоти, осигурени от Община Нова Загора.

Ръководството на Община Нова Загора пожелава успех и достойно представяне на отборите в предстоящата надпревара на областно ниво.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ЗАДЪРЖАХА КРАДЕЦ НА 8000 ЛЕВА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ФОНДАЦИЯ „БАЛЪКЧИЕВ“ ПРИЕ ГОСТИ НА ТОДОРОВДЕН

Фондация „Балъкчиев“, която се грижи за коне прие многобройни гости на днешния Тодоровден. Базата на фондацията се намира на летище „Бършен“. Специално внимание бе отделено на децата. Специален гост пък

Новини Сливен

ВИКТОР КАЛЕВ ОТНОВО ЩЕ ИГРАЕ В СЛИВЕН, ПОРАДИ ГОЛЕМИЯ ИНТЕРЕС КЪМ „ГРАМОФОНЪТ”

Поради бързо изчерпалите се билети на 30.06. от 19:00ч. отново ще се проведе уникалния спектакъл на майсторския имитатор Виктор Калев. “ Грамофонът” се проведе на 02 юни, но след пускането

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОИСКА ИЗМЕНЕНИЕ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕ НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ЗАРАДИ БЪДЕЩА УЛИЦА В СЛИВЕН

Кметът на Сливен Стефан Радев проведе среща в Министерството на регионалното развитие със заместник-министър Николай Шушков. Радев поиска промяна в постановление на Министерския съвет, която да оправи объркване с финансирането