ПРОВЕДЕ СЕ ОБЩИНСКИ ЕТАП НА УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ 2022/2023Г. В НОВА ЗАГОРА
19.01.2023 444 Прегледи

ПРОВЕДЕ СЕ ОБЩИНСКИ ЕТАП НА УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ 2022/2023Г. В НОВА ЗАГОРА

На 18.01.2023 г. приключиха футболните срещи от общински етап на Ученическите игри за 2022-2023 г. и вече са ясни победителите, които ще представят нашата община на областното първенство в гр. Сливен.

Тази година във футболната надпревара се включиха СУ „Христо Ботев и ПГТТ „Атанас Димитров“ с отбори VIII-ми-X-ти и XI-ти-XII-ти клас, а ПГСС с отбор VIII-ми-X-ти клас. След изиграване на срещите се получиха следните резултати:
VIII-ми-X-ти клас
СУ „Христо Ботев“ – ПГТТ – 0:12
ПГТТ – ПГСС – 12:0
XI-ти-XII-ти клас
СУ „Христо Ботев“ – ПГТТ – 4:1
Отборът на ПГТТ „Атанас Димитров“ VIII-ми-X-ти клас и отборът на СУ „Христо Ботев“ XI-ти-XII-ти клас добиват правото да представят Община Нова Загора на областно ниво в град Сливен.
Всички участници в общински етап на Ученически игри 2022-2023 г получиха награди купи и грамоти, осигурени от Община Нова Загора.

Ръководството на Община Нова Загора пожелава успех и достойно представяне на отборите в предстоящата надпревара на областно ниво.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ЗАДЪРЖАХА КРАДЕЦ НА 8000 ЛЕВА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РЪКОВОДСТВОТО НА ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА В СЛИВЕН МОЛИ ИВАН ВИЧЕВ СТОЯНОВ ДА ПРИБЕРЕ МАЙКА СИ ОТ ОТДЕЛЕНИЕТО ПО НЕВРОЛОГИЯ

Ръководството на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ се обръща с молба към Иван Вичев Стоянов от Сливен да се погрижи за своята майка. Ганка Стоянова Вичева е приета в Отделението по

Новини Сливен

ЛИФТЪТ НА КАРАНДИЛА НЯМА ДА РАБОТИ ОТ 27 ОКТОМВРИ ДО 6 НОЕМВРИ ТАЗИ ГОДИНА

Лифтът на Карандила няма да работи от 27 октомври до 6 ноември тази година, поради извършване на есенно-зимна профилактика. Това съобщиха от фирма „Пътнически превози“-Сливен.

Новини Сливен

ШОФЬОР НА АУДИ А6 Е ХВАНАТ ДРОГИРАН ЗАД ВОЛАНА

Шофьор на фирмен автомобил „Ауди“ А6 е хванат зад волана дрогиран, научи Sliveninfo. 33-годишният водач е карал фирмен автомобил на дружеството „Верея карс“. Той е бил спрян за проверка в