ПРОВЕДЕ СЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКАТА КОМИСИЯ ПО БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА В ОБЩИНАТА
04.07.2019 1299 Прегледи

ПРОВЕДЕ СЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКАТА КОМИСИЯ ПО БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА В ОБЩИНАТА

Заседание на Общинската комисията по безопасност на движението и транспорт по пътищата се проведе в Община Сливен.

В него участваха председателят на комисията заместник-кметът Румен Иванов и нейни членове, сред които бяха директори и представители на различни институции в града и експерти от Общината.

Точките от дневния ред на срещата бяха свързани с необходимостта от въвеждането на нова организация на движението в някои части на града и превенция срещу възникване на пътнотранспортни произшествия.

Поради нарастващия им брой в различни градски участъци бе взето решение да се засили контролът и те да бъдат обезопасени.

Сред необходимите мерки са поставяне на повдигнати пешеходни пътеки или други средства за ограничаване на скоростта с цел осигуряване на безопасността на пешеходците, поставянето на допълнителни пътни знаци и маркировка. Беше договорено пътна полиция да засили контрола и членовете на комисията призоваха гражданите да спазват правилата за движение по пътищата. Ръководството на общината е отворено за диалог и предложения, свързани с пътната безопасност.

Общинската комисия по безопасност на движението и транспорт по пътищата в община Сливен е сформирана със заповед на кмета Стефан Радев.

Предишна КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН
Следваща ИНИЦИАТИВНИЯТ КОМИТЕТ "ДА СПАСИМ ГРАД ЯМБОЛ ОТ КМЕТА" АТАКУВА ГЕОРГИ СЛАВОВ НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДПС – ЯБЛАНОВО ИЗДИГНА ВЛАДИМИР МАРТИНОВ ЗА КАНДИДАТ – КМЕТ НА КОТЕЛ

Структурата на ДПС в село  Ябланово издигна адвокат Владимир Мартинов за кандидат – кмет на Община Котел. Решението за това взеха единодушно 60 активисти на движението, участвали в събранието, проведено

Новини Сливен

20-ГОДИШЕН МЛАДЕЖ ОТ СЛИВЕН БЕРЕ ДУША СЛЕД КАТАСТРОФА С МЕРЦЕДЕС

20-годишен мъж от град Сливен е пострадал при пътно произшествие на пътя между селата Чокоба и Глуфишево. Той е управлявал лек автомобил „Мерцедес“. Инцидентът е станал на 17 ноември около

Новини Сливен

КОЛА ГОРЯ В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН

През изминалото денонощие екипи на РСПБЗН-Сливен са гасили запален лек автомобил в град Сливен и са оказали техническа помощ при отводняване на сграда в село Горно Александрово. Сигналът за запаления