ПРОВЕДЕ СЕ ВИРТУАЛЕН СЕМИНАР ПО ВЪПРОСИ, СВЪРЗАНИ С ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯТА И МНОГОСТЕПЕННОТО УПРАВЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ

ПРОВЕДЕ СЕ ВИРТУАЛЕН СЕМИНАР ПО ВЪПРОСИ, СВЪРЗАНИ С ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯТА И МНОГОСТЕПЕННОТО УПРАВЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ

Кметът Стефан Радев участва днес в онлайн семинар, организиран съвместно от Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) и Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР). Виртуалната дискусия беше на тема: „Многостепенно управление и децентрализация“, в рамките на изпълнявания проект „Преглед на многостепенното управление – как многостепенното управление и децентрализацията да бъдат успешни за регионалното развитие в България“.

В хода на онлайн семинара бяха представени конкретните резултати от проекта, включително и аналитичен доклад от ОИСР с ключови моменти и препоръки за многостепенното управление и децентрализацията в страната.

Сред акцентите попаднаха още новият регионален подход в България, както и регионализация и децентрализация през гледната точка на общините.

В рамките на виртуалния семинар бяха обсъдени и актуални теми, свързани с местните органи на самоуправление.

Предишна ПРОДЪЛЖАВА ВАКСИНАЦИЯТА НА ЖЕЛАЕЩИТЕ ГРАЖДАНИ
Следваща В ХОД Е ИМУНИЗАЦИЯТА НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА СЕКЦИОННИТЕ ИЗБИРАТЕЛНИ КОМИСИИ В ОБЛАСТ ЯМБОЛ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВЕСО ЛЪВА БЛАГОДАРИ НА СЛИВЕНСКАТА ПОЛИЦИЯ

Искам чрез Sliveninfo да изкажа моята благодарност към сливенската полиция за бързото разкриване на престъпление. Това обяви в понеделник известният жител на Сливен Веселин Георгиев по прякор Лъва. „Апаши обраха

Новини Сливен

СТАРТИРА ПРОЦЕДУРА ЗА НОМИНАЦИИ ЗА НАГРАДИТЕ „ДОБРИ ЧИНТУЛОВ“ И „Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ“ ЗА 2020 ГОДИНА

На основание чл. 51, т. 1 и 3 и чл. 53, т.1 и 3 от Наредбата за символиката на Община Сливен /приета с Реш. № 1244/24.04.2014 г., изм. с Реш.

Новини Сливен

ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ПО ПОВОД 8 ЮНИ – ДЕН НА СОЦИАЛНИЯ РАБОТНИК

Скъпи социални работници, Обръщам се към Вас по повод 8 юни – Ден на социалния работник, за да изкажа признателност – от свое име и от името на общинското ръководство,