ПРИСЪДА ЗА ПРИСТРАСТЕН КЪМ ХАЗАРТА, КОЙТО ЗАЛАГАЛ С ЧУЖДИ ПАРИ
18.04.2024 993 Прегледи

ПРИСЪДА ЗА ПРИСТРАСТЕН КЪМ ХАЗАРТА, КОЙТО ЗАЛАГАЛ С ЧУЖДИ ПАРИ

Състав на Окръжен съд – Сливен одобри споразумение за решаване на делото за извършено престъпление по престъпление по чл.249, ал.1 НК. Обвиняемият А. С. А. се призна за виновен за това, че за периода 01.03.2022 г.-14.11.2022 г., в условията на продължавано престъпление, използвал данни от платежен инструмент, дебитна карта, без съгласието на титуляря, като деянието не съставлява по-тежко престъпление.

За извършеното престъпление съдът наложи на обвиняемия наказание „лишаване от свобода“ за срок от една година, изпълнението на което на основание чл. 66, ал.1 от НК се отлага за изпитателен срок от три години.

Определението на съда за одобряване на споразумението е окончателно.

Sliveninfo научи, че осъденият е използвал данните от дебитна карта на своя позната, която работила в Италия. 9 месеца той участвал в онлайн залагания, използвайки въпросните данни. Когато жената се върнала от Италия, разбрала, че няма пари по картата и.

Предишна ФОТОКОНКУРС „ЛИЦАТА НА БАЛКАНА“
Следваща БИВШИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП АТАНАС ДЕЛИБАЛТОВ ВЗЕ ПОД НАЕМ ПАРКИНГА НА ОБЩИНСКИЯ ПАЗАР В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОРКЕСТЪР „КАРАНДИЛА ДЖУНИЪР“ ЗАЕДНО С БЪЛГАРСКИ И НОРВЕЖКИ ДЖАЗ И ЕЛЕКТРО МУЗИКАНТИ РАЗТЪРСИХА С. ГРАДЕЦ

Концертът им беше част от пътуващия фестивал Music Art Tabor, в който за пореден път творци от България и Норвегия се потопиха в ритмите и културата на ромската общност На

Новини Сливен

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТАНКА ЗЛАТЕВА

Днес на 34 години става Станка Златева. Златева е носителка на два сребърни медала от олимпийските игри –Пекин 2008 и Лондон 2012, петкратна световна шампионка и шест пъти европейска шампионка.

Новини Сливен

19 СА ЖЕРТВИТЕ НА КОРОНАВИРУСА В ОБЛАСТ СЛИВЕН, ПОВЕЧЕТО БОЛНИ СА ОТ ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА

Sliveninfo ви предоставя информация на РЗИ – Сливен: Брой лица под карантина- общо- 7695 Под карантина в момента- 732 Общо диагностицирани- 262 Към момента на епидемиологичните проучвания за новодиагностицираните пациенти