ПРИКЛЮЧИ РЕМОНТЪТ НА ПОМЕЩЕНИЯТА НА ДОМАШЕН СОЦИАЛЕН ПАТРОНАЖ – СЛИВЕН
юли 11, 2022 700 Прегледи

ПРИКЛЮЧИ РЕМОНТЪТ НА ПОМЕЩЕНИЯТА НА ДОМАШЕН СОЦИАЛЕН ПАТРОНАЖ – СЛИВЕН

Приключи ремонтът на помещенията в сградата на Домашния социален патронаж в Сливен. Строителните дейностите в обекта на ул. „Никола Михайловски“ 26 включваха – подмяна на дограма, подмяна на подови настилки в стаите на персонала и в коридора, частичен ремонт на покрив и фасада, ремонт на санитарни помещения (тоалетна, перално и умивални помещения към тях), шпакловане и боядисване на стени и тавани.

По думите на кмета Стефан Радев целта на ремонта, освен, подобряване на цялостната визия и функционалност на сградата, е била и повишаване на енергийна й ефективност. Подобрени са и условията на труд на заетия персонал, както и санитарно-хигиенните условия, свързани с основната дейност на услугата.

Ремонтът е извършен по договор за съвместна дейност между Община Сливен и Фонд „Социална закрила“. Общата стойност на извършените дейности е 52 677,20 лв., от които 40 561,44 лв., финансиране от Фонд „Социална Закрила“ и 12 115,76 лв. – съфинансиране от Община Сливен.

Предишна НА ЕДНА СРЕЩА В СЛИВЕН БСП ПОКАЗА, ЧЕ Е ЖИВА
Следваща ПЛАНИРАНО СПИРАНЕ НА ВОДАТА В НОВА ЗАГОРА ЩЕ ИМА НА 12 И 14 ЮЛИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕНСКА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО СТРОИТЕЛСТВО И ГЕОДЕЗИЯ „АРХ. ГЕОРГИ КОЗАРОВ“ – ВИПУСК 2019

На тържествена церемония във вторник бяха връчени дипломите за завършено средно образование на зрелостниците от Сливенска професионална гимназия по строителство и геодезия „Арх. Георги Козаров” – випуск 2019. Дипломите бяха

Новини Сливен

КРАЖБА ОТ ЧАСТЕН ИМОТ В СЕЛО СЕДЛАРЕВО

Кражба от частен имот в село Седларево разследват служители на РУ-Котел. За времето от 30 юли до 5 август неизвестен извършител е проникнал в имот, собственост на 53-годишен мъж от

Новини Сливен

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ В НОВА ЗАГОРА: ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ЗАПОЧВА ДА ПРИДОБИВА ЕВРОПЕЙСКИ ОБЛИК

Когато има стабилност в държавата и взаимодействие между институциите, и когато се намали политическото противопоставяне, страната ни може да бъде по – ефективна и да се възползва от европейската подкрепа.