ПРИКЛЮЧИ ОБНОВЯВАНЕТО НА ОЩЕ ЕДНИ ЖИЛИЩЕН БЛОК В СЛИВЕН
март 4, 2020 1364 Прегледи

ПРИКЛЮЧИ ОБНОВЯВАНЕТО НА ОЩЕ ЕДНИ ЖИЛИЩЕН БЛОК В СЛИВЕН

Кметът Стефан Радев се срещна днес със жителите на новосанирания блок 17 на ул. „Гео Милев“. Това е 34-ият изцяло завършен блок от общо 51, които се обновяват в Сливен по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

Пред кмета Радев жителите на блока споделиха впечатленията си от новата визия на домовете си.

От своя страна Стефан Радев ги поздрави за новите жилища и ги увери, че оценката и комфортът на гражданите по отношение на средата, която обитават, е изключително важна и е основният измерител за качествено изпълнение.

На сградата беше извършена топлоизолация на външните стени, хидро и топлоизолация на покрива, ламаринена обшивка и гръмоотвод, както и подмяна на вратите на входовете. Дограмата на жилищата и общите части, която не отговаряше на изискванията за енергийна ефективност, също беше сменена.

Строително-монтажните дейности извърши „Стар Сити“ ЕООД, строителният надзор беше поверен на „Консорциум Мултиплекс инженеринг – Лайф Енерджи“ ЕООД, със срок на изпълнение 171 календарни дни.

Предишна ЗАКИ И БОБИ ОТ ДУЕТ "АВЕНЮ" ПРИСТИГАТ В СЛИВЕН СЪС СВОЯ АТРАКТИВЕН КОНЦЕРТ
Следваща ВИСОКА ОЦЕНКА ЗА РАБОТАТА НА ОДМВР - СЛИВЕН ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА ГОДИНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

В 55 УЧИЛИЩА И 60 ДЕТСКИ ГРАДИНИ ОТНОВО ИМА ПРИСЪСТВЕНО ОБУЧЕНИЕ

От 4 януари  започна присъствено обучение в 55 училища в област Сливен на учениците от 1 до 4 клас и на децата на 5 и 6 години в подготвителните групи към

Новини Сливен

ГЕРБ АТАКУВА ЧЕРВЕНИЯ КМЕТ НА БОЛЯРОВО ЗАРАДИ ШУРОБАДЖАНАЩИНА

Червеният кмет на град Болярово Христо Христов е поредният градоначалник, когото ГЕРБ взе на мушката си. Днес бившият депутат Антон Тодоров представи разкрития за общината в парламента. Шефът на спортното

Новини Сливен

ФУРГОН ИЗГОРЯ ПРИ ПОЖАР КРАЙ ЯЗОВИР ЖРЕБЧЕВО

Късо съединени в готварска печка е причината за възникване на пожар във фургон край язовир Жребчево, в землището на село Асеновец. Сигналът е получен на 17 януари в 02,43 часа.