ПРИКЛЮЧИХА НЯКОИ ОТ РЕМОНТИТЕ НА УЛИЦИ В СЛИВЕН, ДРУГИ ПРОДЪЛЖАВАТ

ПРИКЛЮЧИХА НЯКОИ ОТ РЕМОНТИТЕ НА УЛИЦИ В СЛИВЕН, ДРУГИ ПРОДЪЛЖАВАТ

Община Сливен направи ремонт на някои от улиците около медицински центрове в града и продължава с асфалтирането на други участъци, съобщиха от Дирекция „Общинска инфраструктура“.

Поетапно е подобрена основата на улиците „Ниш“, „Битоля“, „Гео Милев“, паркингът пред ДКЦ-1, и част от бул. „Хаджи Димитър“.  Положени са 490 тона асфалтова смес на общо 3 130 квадратни метра улична настилка.

Ремонтно-възстановителните работи продължават и в момента се изпълняват в района на Военна болница. Подготвени за ремонт са улиците „Пушкин“, „Полк. Борис Дрангов“, „Сава Филаретов“ и „Гогол“. След тях ремонтите ще продължат  в района на ДКЦ 2-Сливен, който включва част от ул. „Георги Икономов“, „Баба Тонка“, локално платно по бул. „Стефан Караджа“ и паркинга пред ДКЦ 2-Сливен.

Крайният срок за изпълнение на ремонтите в посочените райони е до края на декември 2022 г.
Дейностите са свързани с политиката на Общината за подобряване на пътната инфраструктура в града и поддържане на уличната мрежа в добро състояние. Целта е осигуряване на надежден транспортен достъп до основните медицински центрове в града. След приключване на тези ремонти, Община Сливен ще продължи с дейностите и в други райони на града.

Предишна ISTANBUL SHOP ПРЕДЛАГА НАЙ-ЕВТИНИТЕ ПРОДУКТИ ОТ ТУРЦИЯ В СЛИВЕН
Следваща "ТОПЛОФИКАЦИЯ - СЛИВЕН - инж. АНГЕЛ АНГЕЛОВ" ЕАД ПОДПОМАГА ДЕТСКИ ТАНЦОВ АНСАМБЪЛ "ТРАКИЙЧЕ" - СЛИВЕН ЗА ПЪТУВАНЕТО ИМ В ЕГИПЕТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОТДЕЛЕНИЕТО ПО НЕОНАТОЛОГИЯ ИМА НОВ АПАРАТ БЛАГОДАРЕНИЕ НА КАМПАНИЯТА ПО КОЛЕДА

Отделението по неонатология в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен се сдоби с нов апарат. Той е закупен с част от средствата, получени от дарителската кампания по Коледа, в която се включиха

Новини Сливен

КРИСТИАНА ПРИСТАВОВА: НЕДОПУСТИМО Е В 21 ВЕК В БЪЛГАРИЯ ДА НЯМАМЕ ЕФЕКТИВНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯТА

Водачът на листата на ПП «Републиканци за България», Пенчо Недев представи Кристиана Приставова – едно от новите лица на партията в Сливен. «Тя е високо образована млада дама, възпитаник на

Новини Сливен

СЛИВЕН ЩЕ ПОЧЕТЕ НА 2 ЮНИ БОТЕВ И ЗАГИНАЛИТЕ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ

Денят на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България ще бъде отбелязан на 2 юни, 2018 година. Общоградското поклонение ще започне в 11.45 часа на площад „Хаджи Димитър“.