ПРИЗНАТЕЛНОСТТА НА ХОРАТА – НАЙ – ДОБРИЯТ ПОДАРЪК ЗА ИМЕН ДЕН
юни 29, 2021 864 Прегледи

ПРИЗНАТЕЛНОСТТА НА ХОРАТА – НАЙ – ДОБРИЯТ ПОДАРЪК ЗА ИМЕН ДЕН

Петър Петров, два мандата народен представител от Сливен, получи най-добрия подарък за Петровден – признателността на жителите на котленското село Медвен. Петров изготви проект за детска площадка със защитно покритие, който бе защитен пред ПУДООС към Министерство на екологията. Площадката вече се използва. Предстоят довършителни работи и озеленяване, съобщи кметът на Медвен Кънчо Дънеков. Местните не забравят и съдействието на Петър Петров за ремонтирането на свлачището на улицата, който води към къщата – музей Захарий Стоянов. Подобен малък проект се осъществява и в Жеравна – кът за отдих. Общата стойност е около 20 хил. лв.

Петър Петров също взе участие в подписката за прекратяването на партия ДПС в центъра на Сливен и пожела успех на кандидатите на коалиция Българските патриоти ВМРО, Воля и НФСБ, които са под № 16 на машината и в бюлетината.

Предишна ЮГОИЗТОЧНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ - СЛИВЕН ПРИЗОВАВА ДА ПАЗИМ ГОРИТЕ ОТ ПОЖАРИ!
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТ ЧЕРПИ ЗА РОЖДЕН ДЕН ТОЧНО В 12 ЧАСА НА 12 ДЕКЕМВРИ

Кмет черпи за рожден ден в 12 часа на 12.12. Часът на почерпката е ясен – 12 часа на днешния 12-ти месец от годината. Мястото е кметството на град Кермен.

Новини Сливен

НОВИ 9 СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В СЛИВЕН

240 са новите случаи на COVID-19 при изследвани 4 286 проби, показват данните в Националната информационна система. За първи път диагностицираните българи надхвърлят 200 души – границата, която здравният министър

Новини Сливен

ЗАДИГНАХА ПАРИ И ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ ОТ АВТОМОБИЛ В СЕЛО МЕДВЕН

Криминалисти на РУ-Котел работя по кражба от лек автомобил в село Медвен. За времето от 12,15 до 14,45 часа на 14 септември неизвестен извършител е откраднал пари и лични документи