ПРИЕМЕН ДЕН НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ И НЕГОВИ ЗАМЕСТНИЦИ СЕ ПРОВЕДЕ ДНЕС

ПРИЕМЕН ДЕН НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ И НЕГОВИ ЗАМЕСТНИЦИ СЕ ПРОВЕДЕ ДНЕС

Казуси, свързани предимно с водопреносната мрежа в различни части на града, поставиха днес жители в приемния ден на кмета Стефан Радев и негови заместници. Сливенският градоначалник беше помолен за съдействие при решаване на проблем с водоподаването в един от районите на Сливен. Кметът обеща да разгледа възможните варианти с експерти и ако е възможно, да се търси решение по казуса.

От името на живущи във вилна зона, граждани изразиха благодарност към ръководството на Общината за поставяне на частично осветление и запълване на дупки по пътя в района. Жител на квартал „Речица“ внесе подписка в подкрепа на позицията на Общината в преговорите  за финансиране на подмяна на цялата водопроводна мрежа в квартала.

В рамките на приемния ден от част от заместниците на Стефан Радев беше потърсено съдействие по жилищни въпроси и казуси, свързани с трудовата заетост и др.

Приемният ден на кмета и неговия екип е всеки първи четвъртък от месеца, като при неотложни ангажименти е възможна промяна в дните и записаните граждани се уведомяват за това. Записването се извършва три дни преди приемния ден – в понеделник от 8.30 часа в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН ОСТАВА С НАЙ-ВИСОКА ЗАБОЛЕВАЕМОСТ В ОБЛАСТТА
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТОЙ СТАВА СТРАШИЛИЩЕ ЗА СЪВЕТНИЦИ И ОБЩИНАРИ

Новият антикорупционен закон е в сила от днес, показа проверка на Флагман.бг. До този момент основният дебат бе за състава на новата комисия, която ще разследва сигналите за злоупотреби във властта.

Новини Сливен

6 НОВОЗАРАЗЕНИ В СЛИВЕН И РЕКОРДНИ 188 ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

188 са новите случаи на COVID-19, с което общият брой на положителните проби у нас към 8 юли е 6 102. Това показват данните в Националната информационна система. Направените тестове

Новини Сливен

ПРЕДСТОИ ПРЪСКАНЕ СРЕЩУ КЪРЛЕЖИ В ГРОБИЩНИТЕ ПАРКОВЕ В СЛИВЕН

Третиране на тревните площи срещу бълхи и кърлежи в гробищните паркове на територията на град Сливен, ще извърши днес ОП „ОГ паркове“. За това съобщиха от предприятието. Дейностите ще започнат