ПРИЕМАТ СЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ ПО ПРОГРАМА „УЧЕНЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЖИВОТ”
август 28, 2020 496 Прегледи

ПРИЕМАТ СЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ ПО ПРОГРАМА „УЧЕНЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЖИВОТ”

Зам. ректорът на Техническия университет – София и ръководител на Инженерно-педагогическия факултет и колеж в Сливен инж. д-р т.н. Станимир Карапетков  бе предложен за удостояване с наградата  „Ръководител на организация за образование и обучение на възрастни“ по програма „Учене през целия живот“. Това стана на заседание на Областния координационен съвет по програмата, което се проведе под председателството на зам. областния управител Димитринка Петкова. Участваха експертът от РУО и зам.председател на съвета Йорданка Стоилова, ръководители на обучителни организации и учебни заведения, на читалища, неправителствени организации.

Годишните награди по програма „Учене през целия живот“ се присъждат, освен в посочената, в още няколко категории: социален партньор, обучаваща институция, медия, неправителствена организация и др. Предложения за номинации могат да направят учебни заведения, творчески и граждански организации. Крайният срок за представянето им в областната администрация е 3 септември.

На заседанието на Областния координационен съвет бяха представени новите насоки и параметрите на финансиране по европейската програма за учене през целия живот. Зам.деканът на ИПФ доц. Мила Цонева, секретарят на читалище „Зора“ Галя Георгиева, секретарят на читалище „Дружба“ Красимира Абраамян и Жулиета Николова от Регионалния център за икономическо развитие представиха опита си за осъществяване на обучения в условията на епидемия, както и предизвикателствата, пред които са били изправени поверените им структури.

Предишна ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН“ ЕАД
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ЩЕ ПРЕДСТАВИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА ИНИЦИАТИВИ НА МЕСТНИЯ БИЗНЕС

Община Сливен ще представи възможности за финансиране на инициативи на малки, средни и големи предприятия. Ще бъдат дискутирани финансовите инструменти на Фонда за градско развитие, както и възможности за партньорство

Новини Сливен

БАЛАНСЬОРЪТ

Той е гласът на разума в общинския съвет на Сливен. Умерен и толерантен. И винаги вежлив. Мустафа Мустафов е областен лидер на ДПС и има зад гърба си вече два

Новини Сливен

ОБЩИНАТА РЕМОНТИРА СГРАДАТА В СЕЛО НИКОЛАЕВО, В КОЯТО СЕ ПОМЕЩАВАТ ПЕНСИОНЕРСКИЯ КЛУБ И ЗАЛАТА ЗА ОБРЕДНИ ДЕЙНОСТИ

Община Сливен извърши текущ ремонт на многофункционална общинска сграда в село Николаево, в която се помещават Пенсионерския клуб, Залата за обредни дейности и др. Направен е частичен ремонт на покрива.