ПРИВЪРШВАТ РЕМОНТИТЕ ПО УЛИЦИ В ГРАД НОВА ЗАГОРА
01.04.2023 643 Прегледи

ПРИВЪРШВАТ РЕМОНТИТЕ ПО УЛИЦИ В ГРАД НОВА ЗАГОРА

Кметът на Община Нова Загора Галя Захариева и заместник-кметовете Нина Генчева и Ивайло Енев направиха поредна проверка по ремонтирани участъци на градската улична мрежа.

Положена е основата и предстои асфалтирането на ул. „Цар Самуил“. Напълно завършени са продължението на ул. „Кънчо Чамов“, ул. „Славянска“ и ул. „Гоце Делчев“, по която новозасадените декоративни ябълки вече се радват на първата си пролет. Напълно преобразени са уличното платно и тротоарите, а живущите споделиха задоволството си от новия им облик. „За нас е важен погледът на жителите на ремонтираните улици, всяка препоръка и изказано становище.“, каза кметът Галя Захариева. В срещата си с новозагорци, тя и заместник-кметовете изслушаха мнения и по други въпроси, свързани с благоустройството на града и набелязаха предстоящи задачи във връзка с тях.

В пълен ход са и дейностите по благоустрояването на парк „Мария Роза“ по европейски проект. С настъпването на топлия сезон той се преобразява и скоро ще радва своите посетители.

Предишна ГРАФИК НА ПЛАНИРАНИТЕ СТРЕЛБИ НА „БАТМИШ“ ЗА АПРИЛ
Следваща ПАНОРАМА НА РОМСКАТА КУЛТУРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НАРУШЕНИЕ НА СТРЕЛЕЦА СПАСИЛО ПРОСТРЕЛЯНИЯ ОХРАНИТЕЛ

Зъболекарят, които през уикенда простреля служител на Съдебна охрана – Сливен, е нарушил правилата, задължителни по време на лов. Именно това обаче е спасило простреляния охранител, довериха пред Sliveninfo авджии.

Новини Сливен

РЕВИЗОРО: ПОЛИТИЧЕСКИ КРЪГОВЕ ПЛАЩАТ ЗА ПРОТЕСТИ

Политически кръгове плащат за организирането на протести по всякакви теми. Използват се чувствата на хората, за да бъдат провокирани протестират. Това заяви председателят на парламентарната комисия за контрол на приходните

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ: ДОБРОТО ПАРТНЬОРСТВО МЕЖДУ УЧИТЕЛИ, РОДИТЕЛИ И ОБЩЕСТВЕНОСТ СА ВАЖНИ ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО

С празнична програма започна новата учебна година в ОУ „Елисавета Багряна“ в Сливен. Официален гост на събитието беше кметът Стефан Радев, който пожела на по-малките и големи ученици и техните