ПРИВЕТСТВИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ ДО СТУДЕНТИТЕ ОТ ОБЛАСТ СЛИВЕН

ПРИВЕТСТВИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ ДО СТУДЕНТИТЕ ОТ ОБЛАСТ СЛИВЕН

Скъпи сливенски студенти,

За мен е много приятно да ви поздравя с вашия празник!

8-ми декември за всички нас е ден, който свързваме с енергията и виталността на младостта, с първите пътешествия в света на науката и задълбочените познания, с веселия студентски живот.

8-ми декември е и повод да си напомним, че не тогата и студентската шапка, не получената диплома, а реалните, системни и многостранни знания са ключът, който отваря вратите към истински и траен просперитет, към красивите мечти, към осъзнатото удовлетворение. Не забравяйте и казаното от един велик човек, наш съвременник, учител на част от най-блестящите и успяващи млади българи – Теодосий Теодосиев: „През XXI век най-скъпият продукт ще бъде доброто образование“!

От сърце ви пожелавам много здраве, сили, дързост, упоритост към върховете на знанието, смели мечти и отлично взети изпити – в университета и в живота! Никога не забравяйте своите учители и професори, своя университет, своята родина и това, че сте българи – където и да сте по света!

С пожелание за един прекрасен и незабравим празник,

 

Минчо Афузов,

областен управител на област Сливен

Предишна ДЪРЖАВНАТА БУРГАСКА ОПЕРА ГОСТУВА В СЛИВЕН НА 15 ДЕКЕМВРИ С "ЛЕШНИКОТРОШАЧКАТА"
Следваща ПОРЕДНИЯТ ФЕРМЕРСКИ ПАЗАР В СЛИВЕН ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 17 ДЕКЕМВРИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГРИПЪТ НАСТЪПВА МОЩНО И В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ

При проследяване динамиката в заболяемостта от Грип и Остри респираторни заболявания (ОРЗ) на територията на обл.Сливен се наблюдава повишаване на случаите с респираторни заболявания. За периода 14-18.01.2019 г. е регистрирана

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Рота от шопи. Командирът дава заповед: – Отляво надясно – преброй се! И почват: – Първи! – Я до него! – Он до мене! – Я сам до тех! Учителката

Новини Сливен

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ СВИКА СРЕЩА ВЪВ ВРЪЗКА СЪС ЗАКРИВАНЕТО НА ДОМА ЗА ДЕЦА В СЛИВЕН

Предстоящото закриване на Дома за медико-социални грижи за деца /ДМСГД/ в Сливен бе обсъдено на среща, свикана от областния управител Чавдар Божурски с представители на социалните институции, общината и синдикатите.