ПРИВЕТСТВАХА МАРИЯ БАЛЪКЧИЕВА НА СЪБОР КРАЙ СЕЛО ЗЛАТИ ВОЙВОДА
03.06.2024 685 Прегледи

ПРИВЕТСТВАХА МАРИЯ БАЛЪКЧИЕВА НА СЪБОР КРАЙ СЕЛО ЗЛАТИ ВОЙВОДА

Бизнес дамата Мария Балъкчиева, която води листата на ВМРО в Сливен, бе приветствана от представителите на национално дружество „Традиция“. Вчера дружеството направи възстановка на залавянето и гибелта на Злати Кокарчолу, на когото е кръстено селото. Преди това имаше концерт на пенсионерски клубове.

„Благодаря на дружество „Традиция“ за поредното им патриотично начинание. Това възпитава младите хора в любов към род и родина и аз го поощрявам изцяло“, каза Мария Балъкчиева.

Водачката на листата на ВМРО бе придружена от Георги Георгиев – общински съветник и кандидат за депутат от войводите.

За ВМРО може да гласувате с № 26.

Предишна ГЕОРГИ ЙОРДАНОВ: „ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА БСП, МОЯТА ПАРТИЯ“
Следваща ШОФЬОРКА НА МЕРЦЕДЕС Е ЗАЛОВЕНА ДА КАРА ПИЯНА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

В СЛИВЕН МОЖЕ ДА СЕ ОБУЧАВАТ ПЪРВИТЕ ДОБРОВОЛЦИ НА АРМИЯТА НИ

  10 години след като в задължителната дотогава казарма влезе последният набор младежи и след това армията стана напълно професионална, днес идеята да се служи отново е в разцвет. Тя

Новини Сливен

НОВОЗАГОРЕЦ Е ЗАДЪРЖАН ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА НАРКОТИЦИ

Притежание на наркотици са установили служители на РУ-Нова Загора при специализирана операция в кв.“Шести“. На 31 юли са извършени процесуално-следствени действия в имота на 40-годишния Д.Д. от град Нова Загора.

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИЯТ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР С КОНЦЕРТ НА 13 ЮНИ

Сливенският симфоничен оркестър ще зарадва почитателите на класическата музика с концерт на 13 юни. На сцената на зала „Сливен“ ще звучат произведения от Едвард Григ, Сергей Прокофиев и Александър Текелиев.