ПРЕСТИЖНА НАГРАДА ЗА СЛИВЕНСКИЯ ИСТОРИК ВАСИЛ ДЕЧЕВ

ПРЕСТИЖНА НАГРАДА ЗА СЛИВЕНСКИЯ ИСТОРИК ВАСИЛ ДЕЧЕВ

Сливенският историк Васил Дечев получи престижна награда от гражданско сдружение „Свети Георги Победоносец“. Дечев взе годишния приз на сдружението за обществено полезна дейност в полза на Община Сливен.

Церемонията се състоя в понеделник вечерта в ресторанта на Професионалната гимназия по хотелиерство. Наградата бе връчена от друг известен историк на Сливен – Таня Еленска, която е дългогодишен преподавател и миналогодишен носител на наградата.

Васил Дечев надделя след гласуване по интернет и избор, направен от нарочна комисия.

Това е втората престижна награда, която Васил Дечев получава тази година. През месец май заслужилият историк взе приза „Д-р Симеон Табаков“, който се дава от историческия музей в Сливен.

Предишна УЧЕНИЦИ ОТ СЛИВЕНСКИ УЧИЛИЩА ОРГАНИЗИРАХА ТРАДИЦИОННИЯ МЛАДЕЖКИ БАЛ "МОЕТО ЗДРАВЕ - МОЯТА ОТГОВОРНОСТ"
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ОТ БСП ПОЗДРАВИХА ДЯДО ЙОАНИКИЙ ПО СЛУЧАЙ 80-ГОДИШНИЯ МУ ЮБИЛЕЙ

Общински съветници от БСП поздравиха Сливенският Митрополит Йоаникий за 80-годишния му юбилей. На 7 март владиката бе посетен в митрополията от председателя на БСП в Сливен Атанас Делибалтов, Деян Дечев,

Новини Сливен

ПРОМЕНИ ЗА ИЗБЯГВАНЕ СТРУПВАНЕТО НА ГОЛЕМИ ГРУПИ ОТ ГРАЖДАНИ В ЗВЕНАТА ЗА АДМИНИСТРАТИВНО ОБСЛУЖВАНЕ НА МВР

С Държавен вестник бр.28, обн. 24.03.2020 г., е обнародван Закон за мерките и действията по време на извънредното положение, обявено с решение на Народното събрание от 13 март 2020 г.

Новини Сливен

СПОРТНИТЕ ПРОЯВИ ЗА ПРАЗНИКА НА СЛИВЕН

Спортните прояви и тази година са част от  програмата на Община Сливен за отбелязване празника на града – Димитровден. В зала „Васил Левски“, на 13 октомври, ще се провеждат  последователно