ПРЕПЪЛНЕНА ЗАЛА ПОСРЕЩНА ВИОЛЕТА КОМИТОВА В СЛИВЕН

ПРЕПЪЛНЕНА ЗАЛА ПОСРЕЩНА ВИОЛЕТА КОМИТОВА В СЛИВЕН

Препълнена зала посрещна Виолета Комитова, която е вторият човек в партия „Български възход“. Бившият служебен министър на регионалното развитие и благоустройството извини отсъствието на партийния лидер ген. Стефан Янев, който не дойде в Сливен поради неотложни ангажименти.

Залата на Парк хотел „Централ“ в Сливен събра двойно повече хора от предвиденото. За целта бяха вкарани много маси и столове допълнително. В залата бяха бивши военни и полицаи, имаше сериозно присъствие от партия „АБВ“, която е част от коалиция „Български възход“, както и хора от всички прослойки на обществото.

„Ние ще работим с всички хора, с всички граждани, без значение кой от коя партия е, защото считаме, че националните ни интереси касаят всички нас. Опитваме се да формулираме тези интереси – ясно, кратко и точно. Опитваме се да работим за тях и ще работим с всички съмишленици от всички възрастови групи, беди, богати, средна класа, от всички партии, за да постигаме националните цели на тази държава, защото тя е в състояние на криза след криза, които в крайна сметка водят до влошаване на живота. Обикалям много от град на град и виждам, че всички хора се оплакват от живота си. Няма един да каже, че е доволен. Ние се опитваме да тръгнем в друга посока в интерес на българските граждани и българския бизнес. За да променим всички области на живота си, трябва да имаме приходи в държавната хазна, а те се осигуряват от бизнеса. От хиляди малки, средни и големи предприятия, които произвеждат и пълнят хазната“, заяви пред множеството Виолета Комитова. Тя подчерта, че за коалиция „Български възход“ и гражданите, и бизнеса са равнопоставени.

„В България сме стигнали до състояние, в което един човек произвежда пари, а шестима други харчат. Ако това е една частна фирма, тя няма как да издържи и ще фалира по най – бързия начин. Затова е важно повече хора да работят, а да се намалява групата на тези, които само консумират блага. Ще се борим да спираме огромните течове на пари, които ощетяват всеки български гражданин. Заедно с ген. Янев сме доказали какво можем да правим. Той е човек, който винаги е работил винаги и единствено за своята държава“, каза Виолета Комитова.

„Не искам Сливен да бъде сполетен от съдбата на Стария бряст. Всички ние от листата на „Български възход“ ще работим за възраждане на нашия град и нашия регион с усилията на всички хора, без значение от партийна принадлежност и имотно състояние“, заяви пред аудиторията проф. Стефан Симеонов, който е водач на листата.  Той представи цялата листа кандидат – депутати.

Залата аплодира адв. Любомир Кючуков, бивш съдия, директор на полицията в Сливен и специалист по авиационна сигурност, работил повече от 20 години в арабския свят.

Трета в листата е юристката Даниела Василева, която има квалификация и на психолог.

Всички изказващи се призоваха на 02.10. да се гласува с бюлетина № 15 за коализия „Български възход“.

Предишна ПО СЛЕДИТЕ НА ЕДНА КАМБАНА И ЕДНА КАМБАНАРИЯ
Следваща СЛИВЕН СЕ СБОГУВА С о.з. ПОЛКОВНИК КРАСИМИР АЛЕКСАНДРОВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МАЯ МАНОЛОВА ИДВА В СЛИВЕН НА ДИМИТРОВДЕН

Мая Манолова ще посети град Сливен на Димитровден. Това съобщи пред Sliveninfo Стефан Пасков, областен координатор на „Изправи се.БГ“. Мая Манолова ще има среща с медии в пресклуба на БТА

Новини Сливен

ПРИКЛЮЧИ ПРОЛЕТНАТА СЕСИЯ НА ОБЩИНСКИ ФОНД „КУЛТУРА“ В СЛИВЕН

Общински фонд „Култура“ приключи пролетната си сесия, в рамките на която бяха одобрени четири проекта за финансиране от фонда с обща стойност – 8 204 лв. Управителният съвет проведе редовни

Новини Сливен

„ПАЯКЪТ“ НА ОП „ГРАДСКА МОБИЛНОСТ“ ИДВА В СЛИВЕН

Община Сливен получи специализирания автомобил за вдигане на коли – нарушителки, известен като „паяк“. „Днес автомобилът тръгва от Бургас за Сливен, предстои неговата регистрация, след което ще започне работа“, заяви