ПРЕМИЕРЪТ СВИКВА ВЪВ ВТОРНИК СЪВЕТА ПО СИГУРНОСТТА ЗАРАДИ УКРАЙНА
24.01.2022 485 Прегледи

ПРЕМИЕРЪТ СВИКВА ВЪВ ВТОРНИК СЪВЕТА ПО СИГУРНОСТТА ЗАРАДИ УКРАЙНА

Министър-председателят Кирил Петков свиква Съвета по сигурността. Заседанието е насрочено за 25 януари от 16:30 ч., съобщават от правителствената пресслужба.

Участниците ще обсъдят напрежението около Украйна и плановете на съюзниците в НАТО да укрепят източния фланг на Алианса.

Съветът по сигурността е на пряко подчинение на министър-председателя. Неговата основна задача е да анализира състоянието на системата за защита на националната сигурност.

По-рано днес опозицията в лицето на ГЕРБ поиска свикването на извънредно заседание на парламента по темата с напрежението около Украйна.

 

epicenter.bg

Предишна SLIVENINFO РЕГИСТРИРА НАД 80 000 ПОСЕЩЕНИЯ ЗА 24 ЧАСА
Следваща ХРИСТО АПОСТОЛОВ ОТНОВО Е ДИРЕКТОР НА „ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ” – КЛОН СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини

ПРЕЗИДЕНТЪТ РУМЕН РАДЕВ ЩЕ НАБЛЮДАВА УЧЕНИЕ НА БАЗА „НОВО СЕЛО“

Демонстрации на способности на участниците в тактическото учение с бойни стрелби „Отбранителен щит 23“ ще има днес на учебен полигон „Ново село“, информират от пресцентъра на Министерството на отбраната (МО).

Новини

КОЙ КАРА НАЙ-МОЩНИТЕ АВТОМОБИЛИ В БЪЛГАРИЯ

Собственикът на транспортната фирма “Биомет” Ваньо Алексиев показа преди няколко дни в инстаграм новото си Bugatti Chiron. Той е българинът, поръчал най-бързата серийна кола в света на автосалон. Цената на

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

    – Емоционалното ми състояние ме води до изводи и предложения, касаещи форум от запитвания за част от Вашето обкръжение, предимно от женски пол! Аз: – Ти що псуваш