ПРЕИЗБРАХА Д-Р ВАСИСЛАВ ПЕТРОВ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УС НА ОБЛАСТНИТЕ БОЛНИЦИ

ПРЕИЗБРАХА Д-Р ВАСИСЛАВ ПЕТРОВ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УС НА ОБЛАСТНИТЕ БОЛНИЦИ

Д-р Васислав Петров, изпълнителен директор на „МБАЛ Д-р Ив. Селимински“ АД, гр. Сливен, е преизбран за председател на Управителния съвет на Национално сдружение на областните многопрофилни болници за активно лечение (НСОМБАЛ). Това съобщиха от организацията. Редовното отчетно-изборно събрание се е състояло на 9 декември, допълват от там.

За заместник-председател на УС е избран д-р Стефан Филев, изп. директор на „МБАЛ Д-р Ст. Черкезов“ АД, гр. Велико Търново. Останалите членове са д-р Динчо Генев – изп. директор на „УМБАЛ – Пловдив“ АД, гр. Пловдив, д-р Бойко Миразчийски – изп. директор на „УМБАЛ – Бургас“ АД, гр. Бургас и д-р Минко Михов – изп. директор на „МБАЛ Д-р Тота Венкова“ АД, гр. Габрово.

За председател на Контролния съвет е преизбран проф. д-р Тодор Черкезов, дм – изп. директор на „МБАЛ Д-р Ат. Дафовски“ АД, гр. Кърджали, а за членове на КС за избрани д-р Панайот Диманов – изп. директор на „МБАЛ Св. Пантелеймон“ АД, гр. Ямбол и д-р Георги Желязков – изп. директор на „МБАЛ Добрич“ АД, гр. Добрич.

 

lexmedicanews.com

Предишна ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР – СЛИВЕН ВИ ПРЕДЛАГА ПРОГРАМАТА СИ ЗА МЕСЕЦ ЯНУАРИ
Следваща ДНЕС ДА ПОЧЕРПЯТ ДАНИИЛ, ДАНАИЛ, ДАНИЕЛ, ДАНИЕЛА И ОЩЕ ....

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕНИНФОНЕТ ПУСНА ПРАЗНИЧНА ТОМБОЛА С ГОЛЯМА НАГРАДА – ТЕЛЕВИЗОР „PHILIPS“

И тази година, въпреки сложната обстановка,  „СливенИнфонет“ не измени на традицията и организира коледно-новогодишна томбола. „Тя е изцяло насочена както към нови, така и към нашите лоялни абонати, благодарение на

Новини Сливен

4785 СА ПРИЕТИТЕ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ПОДМЯНА НА ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ ЗА МЕСЕЦ АВГУСТ В СЕКТОР „БДС” – СЛИВЕН

От началото на месец юли в сектор „БДС“ към ОДМВР-Сливен са приети  4785  заявления за издаване на нови лични карти и паспорти.  Част от тях са приети от мобилните екипи

Новини Сливен

СТЕФАН РАДЕВ: БЪЛГАРСКАТА НЕЗАВИСИМОСТ НИ УЧИ, ЧЕ КОГАТО РАБОТИМ ОБЕДИНЕНИ И УПОРИТО, ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО

С тържествени ритуали в цялата страна бяха отбелязани 114 години от провъзгласяването на Независимостта на България. В Сливен честването на значимата дата започна с общоградска церемония на пл. „Хаджи Димитър“.