ПРЕДСТОИ ПРОМЯНА В ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ДВИЖЕНИЕ ПО УЛ. „МАКГАХАН“
14.03.2024 661 Прегледи

ПРЕДСТОИ ПРОМЯНА В ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ДВИЖЕНИЕ ПО УЛ. „МАКГАХАН“

На свое редовно заседание Общинската комисия по безопасност на движение по пътищата реши да бъде променена организацията на движение по улица „Макгахан“. Тя ще стане еднопосочна от улица „Великокняжевска“ в посока улица „Г. С. Раковски“. Промяната ще влезе в сила след приключване на дейностите по водния цикъл, които се извършват в района.

Друг акцент от заседанието е изграждане на изкуствени неравности, ограничаващи скоростта до 30 километра в час в района на новата улица до спортна зала „Васил Левски“.

Ще бъде възложено също проектиране и изграждане на пешеходна пътека на булевард „Цар Симеон“ до бензиностанция „Атлас“. Предвижда се и поставяне на преградни съоръжения пред хлебозавода в същия район.

С цел облекчаване натовареността на движението в пиковите часове Комисията реши да ограничи използването на таксиметровата пиаца на Розова градина от 8 до 9 и от 16.30 до 17.30 часа в делничните дни.

Напомня се също, че е забранен престоят на таксиметрови автомобили на бус лентата пред ж.п. гарата.

 

Предишна СТЕФАН РАДЕВ: ЩЕ ЗАПОМНИМ ПАТРИАРХ НЕОФИТ С ПОСЛАНИЯТА МУ ДА ПАЗИМ СВЕТЛИНАТА И МИРА
Следваща ХУДОЖНИКЪТ МАРТИН МАРИНОВ СТАНА ПЪРВИ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА В ОБЩИНА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НОВИ СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ИГРА В ДВОРА НА ДГ „ЗДРАВЕЦ“ В КВ. „РЕЧИЦА“

Зам.кметът Пепа Чиликова посети ДГ „Здравец“ в кв. „Речица“, където е приключило облагородяването на двора за игра на децата. Монтирани са нови и цветни съоръжения, а опасните дървета са отстранени

Новини Сливен

ПОЛИЦИЯТА В НОВА ЗАГОРА НА КРАК – ИЗДИРВАТ 9-ГОДИШНО МОМЧЕ

Униформените в Нова Загора издирва 9-годишния Ибрахим Халаф Али, гражданин на Ирак. На 3 декември, около 18 часа, момчето е напуснало Комплекса за социални услуги за деца и семейства „Детство

Новини Сливен

ОТКРИХА ПАМЕТЕН ЗНАК В ЧЕСТ НА ЧЕТАТА НА ХАДЖИ ДИМИТЪР И СТЕФАН КАРАДЖА

По повод 150 години от подвига на последната група от четата на Хаджи Димитър и Стефан Караджа днес беше открит паметен знак. Той се намира в землището на село Божевци.