ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ОБЛАСТ СЛИВЕН ЩЕ УЧАСТВАТ В ДНЕШНОТО УЧРЕДИТЕЛНО СЪБРАНИЕ НА ПАРТИЯ „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА“
април 15, 2022 474 Прегледи

ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ОБЛАСТ СЛИВЕН ЩЕ УЧАСТВАТ В ДНЕШНОТО УЧРЕДИТЕЛНО СЪБРАНИЕ НА ПАРТИЯ „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА“

Учредителното събрание на политическа партия „Продължаваме промяната“ ще се състои днес в Пловдив.

В проявата ще участват и представители на Сливенска област. Те ще бъдат водени от двамата народни представители Татяна Султанова и Георги Гвоздейков. В Пловдив ще бъдат и вече бивши кандидати за депутати на формацията в Сливен, както и симпатизанти, съобщиха за Sliveninfo от „Продължаваме промяната“.

Събранието ще започне в 18 часа в Конгресния център на Международния панаир и на него се очаква да присъства министър-председателят Кирил Петков, вицепремиерът Асен Василев и голяма част от членовете на кабинета.

Петков и Василев ще бъдат избрани за съпредседатели. Ще бъдат гласувани и ръководните органи на новата партия.

На изборите през ноември миналата година ПП стана първа политическа сила и спечели изборите с подкрепа на 25.67% от гласувалите българи.

Предишна НИКОЛАЙ ГЕНОВ ОТ "ЦАР СИМЕОН" - ПЛОВДИВ Е ПОБЕДИТЕЛЯТ В III-та ВЪЗРОЖДЕНСКА КОЛОЕЗДАЧНА ОБИКОЛКА "РАКОВСКИ ГРАНД - ПРИ"
Следваща ПАРТИЯ "ВЪЗРАЖДАНЕ" ОТКРИВА ДНЕС ОФИС В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Пиян мъж се качил в автобуса и седнал до един свещеник. Ризата на мъжа била мръсна, а лицето му омацано с червило. В ръцете си държал наполовина празна бутилка вино.

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  – Довечера като падне моят отбор и ще се напия като гъз. – Кой е твоят отбор? – Който падне… Хванал Драконът вълка в гората и му казва: –

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Непрекъснато ми повтарят: – „А ти вземи и спри да пиеш“. – Е как да спра, като вече съм взел? Пешо бил се натряскал здраво в кръчмата и за да