ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ СОНЯ КЕЛЕВЕДЖИЕВА ПРЕДЛАГА СОНЯ КЕЛЕВЕДЖИЕВА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ
04.01.2024 4752 Прегледи

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ СОНЯ КЕЛЕВЕДЖИЕВА ПРЕДЛАГА СОНЯ КЕЛЕВЕДЖИЕВА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ

Председателят на Постоянната комисия „Образование, наука, култура, вероизповедания“ на Общински съвет – Сливен Соня Келеведжиева предлага себе си за член на Управителния съвет на Общински фонд „Култура“ и председател на фонда. Предложението на Келеведжиева е точка № 13 от предстоящата сесия на местния парламент в Сливен, която ще бъде на 11 януари.

Председателят на Комисията по образование е член на Управителния съвет на фонда по право. Но не и председател на общински фонд „Култура“.

В миналия мандат председател на Комисията по образование бе Лидия Димитрова, а Соня Келеведжиева оглавяваше фонд „Култура“. Този път Келеведжиева  е председател и на комисията и предлага себе си за председател на фонда.

В точка № 14 от Дневния ред на предстоящата сесия се предлага Соня Келеведжиева да бъде избрана за член на Комисията по стипендиите на община Сливен.

Предишна МАЛКИ СУРВАКАРИ НАРИЧАХА ЗА ЗДРАВЕ В НОВА ЗАГОРА
Следваща ЗА ПЪРВИ ПЪТ БОГОЯВЛЕНСКИЯТ ВОДОСВЕТ В СЛИВЕН ЩЕ БЪДЕ ПРЕД НОВАТА ЦЪРКВА „СВЕТА ПЕТКА“

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДСБ-СЛИВЕН ПОЧЕТЕ ЖЕРТВИТЕ НА КОМУНИЗМА

Партия „Демократи за силна България“ в Сливен почете жертвите на комунизма. В четвъртък по обяд зам.-председателят на партията Димитър Сяров и част от актива в Сливен положиха цветя пред паметника

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА ПИЯН ШОФЬОР

Неправоспособен водач с алкохол 1,76 промила е установен от полицейски служители в град Нова Загора. На 8 август, около 03,20 часа, на ул.“Цар Освободител“, е извършена проверка на 24-годишния Г.Д.

Новини Сливен

ФИРМА „ШАКЛИЯН“ ПОЖЕЛАВА МНОГО ЛЮБОВ НА СВОИТЕ КЛИЕНТИ, КОНТРАГЕНТИ И СЛУЖИТЕЛИ

Ръководството на фирма „Шаклиян“ поздравява своите клиенти и партньори с настъпващите Коледни и Новогодишни празници! Специални поздрави за всички наши служите и техните семейства. Именно те са богатството на фирмата