ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ССИ В СЛИВЕН СТЕФКА ШЕВКЕНОВА КАНИ НА СРЕЩА МЕСТНИЯ БИЗНЕС

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ССИ В СЛИВЕН СТЕФКА ШЕВКЕНОВА КАНИ НА СРЕЩА МЕСТНИЯ БИЗНЕС

Малкият и среден бизнес в Сливен са поканени на среща от Съюза за стопанска инициатива – работодателска организация, която е част от тристранния съвет за партньорство. Поканата идва от председателя на ССИ в Сливен Стефка Шевкенова.

„Каним всички от малкия и среден бизнес, включително и най-малките, които нямат работници, на една много полезна среща. Тя ще се състои от 13.30 часа в четвъртък, 17 ноември, в зала „Зара” на Военен клуб – Сливен. В проявата ще участват представители от ръководството на съюза в столицата. Ще бъде дадена много ценна информация, на всеки, който развива бизнес от малък или среден мащаб”, заяви Стефка Шевкенова.

Участниците ще бъдат информирани как ССИ защитава интересите на бизнеса в рамките на Националния съвет за тристранно партньорство. Ще се окаже съдействие за използване на финансови инструменти. Ще се даде информация за възможно партньорство в зеления преход. Отделен акцент ще бъде дигиталната трансформация и киберсигурността. Ще бъде дадена възможност за оказване на помощ за излизане на международни пазари.

„Очакваме сливенският бизнес да прояви интерес и ще се радваме да помогнем на всеки с каквото можем”, каза Стефка Шевкенова.

Предишна СТЕФАН ПАСКОВ БАЛАНСИРА УСПЕШНО БУРНИТЕ СТРАСТИ СРЕД СЪВЕТНИЦИТЕ
Следваща ГОРСКИ СТОПАНСТВА ОТ ЮИДП –СЛИВЕН ПОМАГАТ НА ОБЩИНА КОТЕЛ С ДЪРВА ЗА ОГРЕВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДНЕС ПУСКАТ В ЕКСПЛОАТАЦИЯ НОВИЯ СВЕТОФАР ДО ПАЗАРА

Новият светофар до пазара в Сливен ще бъде пуснат в експлоатация днес в 14 часа. Държавната приемателна комисия приключи своята работа и вече има издадено удостоверение за експлоатация. Поставянето на

Новини Сливен

СТАРТИРА ДЕТСКАТА ГРАДИНА ЗА РОДИТЕЛИ В ОБЩНОСТЕН ЦЕНТЪР – СЛИВЕН

Вчера в Общностен център – Сливен стартира детска градина за родители. Първата тема по време на дискусията с родители беше „Дисциплината. Трудности при възпитанието.” Общностен център – Сливен кани всички

Новини Сливен

СЛИВЕН ЩЕ ИЗГРАЖДА ВОДНА ИНФРАСТРУКТУРА СЪС СРЕДСТВА НА ОПОС / МОСВ

„Водоснабдяване и канализация – Сливен“ ООД започна изпълнение на проект по процедура „Изграждане на ВиК инфраструктура“. На 24.09.2019 г. „Водоснабдяване и канализация – Сливен“ ООД подписа Административен договор Д-34-82/24.09.2019 г.