ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА РАЙОНЕН СЪД – СЛИВЕН ЖИВКА КИРИЛОВА ПОЗДРАВЯВА ВСИЧКИ ЮРИСТИ
16.04.2020 1632 Прегледи

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА РАЙОНЕН СЪД – СЛИВЕН ЖИВКА КИРИЛОВА ПОЗДРАВЯВА ВСИЧКИ ЮРИСТИ

На Велики четвъртък – дълбок поклон пред великия подвиг на българските държавници, сътворили Търновската конституция!

Скъпи колеги, сърдечно ви поздравявам на 16 април – деня на Конституцията и наш професионален празник като Ви желая здраве и удовлетвореност от работата.

С търпение и мъдрост да преминем през предизвикателството на днешния ден , като продължим с вяра, че справеливостта трябва да тържествува за добруване на всички. Нека имаме сили и дръзновение да продължим да отстояваме и съхраняваме ценностите, добродетелите при съвестно упражняване на  професионалните ни задължения, прилагайки и пазейки правото и Конституцията!

В навечерието на Празника на празниците – Великден, пожелавам на вас и на вашите близки живот и здраве, дълголетие и благословение, да живеем в мир, любов и равновесие!

 

Живка Кирилова, председател на Районен съд – Сливен

Предишна ЦСМП - СЛИВЕН С БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО ДО ПП ГЕРБ ЗА ОКАЗАНАТА ПОМОЩ В БИТКАТА ИМ С COVID-19
Следваща ОБРЪЩЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ ЧАВДАР БОЖУРСКИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАТВОРИХА КЛЮЧОВ БУЛЕВАРД В СЛИВЕН ЗАРАДИ СЕРИОЗЕН РЕМОНТ

Ключов сливенски булевард бе затворен във вторник след обед заради старта на сериозни ремонтни дейности. Иде реч за бул. „Христо Ботев”, който е еднопосочен от „Розова градина” към „Новоселски мост”.

Новини Сливен

ПАДНА ПОКРИВЪТ НА УЧИЛИЩЕ “ АНТОН ИВАНОВ КАМБУРОВ „

Падна покривът на бившето училище „Антон Иванов Камбуров“, което се намира в сливенския квартал „Клуцохор“. Школото бе закрито през 2008 г. и вече 10 години сградата се руши. Покривът падна

Новини Сливен

ВЕЧЕ СЕ РАДВАМЕ И НА МЯСТО В ТРЕТА ДИВИЗИЯ

Някога я наричахме „В“ група, а днес е Трета дивизия на българския футбол. В Сливен вече се радваме и на място в Трета дивизия. Което е малко странно. И тъжно.