ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДПС – СЛИВЕН ДЖЕМАЛ ИДРИЗ ЩЕ РЪКОВОДИ ОБЩИНСКИЯ ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ
март 7, 2019 1079 Прегледи

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДПС – СЛИВЕН ДЖЕМАЛ ИДРИЗ ЩЕ РЪКОВОДИ ОБЩИНСКИЯ ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ

Общинският председател на ДПС – Сливен Джемал Идриз ще ръководи и общинския предизборен щаб за евроизборите, това решиха на свое заседание членовете на ДПС в Община Сливен.

ДПС – Сливен проведе вчера разширено заседание за отчитане дейността на организацията и общите събрания на местните съвети, както и за подготовка за предстоящите евроизбори. В работата на заседанието участие взеха 9-та членове на общинското ръководство с председател Джемал Идриз, местните председатели и общински съветници от ДПС.

13 човека ще координират работата по време на евроизборите в община Сливен, съобщи в интервю за Радио Сливен Нет общинският лидер Джемал Идриз. „Зпознахме членовете на общинския съвет с решенията на ЦС на ДПС от 22 февруари, както и с изискванията за предлагане и номиниране на кандидати за ЕП“ , съобщи още Идриз. В предизборния щаб има представители на женската местна организация, както и на младите в ДПС – Сливен. Сред критериите за издигане на кандидати са лоялността към ценностите на либерализма, експертизата, отлично познаване на политиките на ЕС и програмите за тяхното изпълнение. Целта е нашите представители в следващия ЕП да са поне четирима, каза още Джемал Идриз.

След Котел, събранието в Сливен бе второ в областта, до 10 – ти март трябва да бъдат проведени такива събрания в Нова Загора и Твърдица. Срокът за номиниране по места е края на месеца.

Миналата седмица се проведе областно събрание, което реши председател на Областния предизборен щаб да е Мустафа Мустафов – областен председател на ДПС.

Упълномощихме ЦС и Председателя на ДПС да подредят и внесат листата на партията, информира още Джемал Идриз.

Припомняме, че след заседанието през февруари на Централния съвет на ДПС, лидерът Мустафа Карадайь посочи, че партията ще се яви самостоятелно на евроизборите.

 

Радио Сливен нет

Предишна КУКЛЕН ТЕАТЪР - СЛИВЕН С ДВЕ НАГРАДИ ОТ ФЕСТИВАЛА "СЦЕНА, ПАЛИТРА, СЛОВО" - ПЛОВДИВ 2019
Следваща СТАНОВИЩЕ НА СЛИВЕНСКАТА МИТРОПОЛИЯ ОТНОСНО СКАНДАЛНИТЕ БРОШУРИ ЗА СЕКСУАЛНО ОГРАМОТЯВАНЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БЪЛГАРСКА ЧЕРГА С ПАТРИОТИЧНИ СТИХОВЕ ПОСРЕЩА ГОСТИТЕ НА ГРАДСКАТА ГРАДИНА В СЛИВЕН

Ученици от Национална художествена гимназия „Димитър Добрович“ – Сливен благоустрояват част от градския парк. Това съобщиха от учебното заведение. Постаментът в началото на градската градина, върху който навремето се намираше

Новини Сливен

ОТ МЕСЕЦ АВГУСТ СЕ ПОДНОВЯВАТ КЛАСИРАНИЯТА ЗА ДЕТСКИ ЯСЛИ И ЯСЛЕНИ ГРУПИ В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ

От месец август 2020 г. се подновяват класиранията за най-малките жители на община Сливен. От месец април до момента класиранията за детските ясли и яслените групи към детските градини бяха

Новини Сливен

ШЕФ ТЕО Е НАВСЯКЪДЕ

Шеф Тео навсякъде в магазин „Мерканто“ 10, който се намира на бул. „Бургаско шосе“. Готвачът привлича клиенти с вкусните си гозби всеки ден. Шеф Тео обаче не само готви, но

4 коментара

 1. empresa de informática
  април 18, 21:53

  … [Trackback]

  […] There you can find 20851 additional Info to that Topic: sliveninfo.bg/председателят-на-дпс-сливен-джемал-ид/ […]

 2. click for more info
  май 05, 11:49

  … [Trackback]

  […] Information to that Topic: sliveninfo.bg/председателят-на-дпс-сливен-джемал-ид/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Read More on on that Topic: sliveninfo.bg/председателят-на-дпс-сливен-джемал-ид/ […]

Остави коментар

4 + 20 =