ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДПС – СЛИВЕН ДЖЕМАЛ ИДРИЗ ЩЕ РЪКОВОДИ ОБЩИНСКИЯ ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДПС – СЛИВЕН ДЖЕМАЛ ИДРИЗ ЩЕ РЪКОВОДИ ОБЩИНСКИЯ ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ

Общинският председател на ДПС – Сливен Джемал Идриз ще ръководи и общинския предизборен щаб за евроизборите, това решиха на свое заседание членовете на ДПС в Община Сливен.

ДПС – Сливен проведе вчера разширено заседание за отчитане дейността на организацията и общите събрания на местните съвети, както и за подготовка за предстоящите евроизбори. В работата на заседанието участие взеха 9-та членове на общинското ръководство с председател Джемал Идриз, местните председатели и общински съветници от ДПС.

13 човека ще координират работата по време на евроизборите в община Сливен, съобщи в интервю за Радио Сливен Нет общинският лидер Джемал Идриз. „Зпознахме членовете на общинския съвет с решенията на ЦС на ДПС от 22 февруари, както и с изискванията за предлагане и номиниране на кандидати за ЕП“ , съобщи още Идриз. В предизборния щаб има представители на женската местна организация, както и на младите в ДПС – Сливен. Сред критериите за издигане на кандидати са лоялността към ценностите на либерализма, експертизата, отлично познаване на политиките на ЕС и програмите за тяхното изпълнение. Целта е нашите представители в следващия ЕП да са поне четирима, каза още Джемал Идриз.

След Котел, събранието в Сливен бе второ в областта, до 10 – ти март трябва да бъдат проведени такива събрания в Нова Загора и Твърдица. Срокът за номиниране по места е края на месеца.

Миналата седмица се проведе областно събрание, което реши председател на Областния предизборен щаб да е Мустафа Мустафов – областен председател на ДПС.

Упълномощихме ЦС и Председателя на ДПС да подредят и внесат листата на партията, информира още Джемал Идриз.

Припомняме, че след заседанието през февруари на Централния съвет на ДПС, лидерът Мустафа Карадайь посочи, че партията ще се яви самостоятелно на евроизборите.

 

Радио Сливен нет

Предишна КУКЛЕН ТЕАТЪР - СЛИВЕН С ДВЕ НАГРАДИ ОТ ФЕСТИВАЛА "СЦЕНА, ПАЛИТРА, СЛОВО" - ПЛОВДИВ 2019
Следваща СТАНОВИЩЕ НА СЛИВЕНСКАТА МИТРОПОЛИЯ ОТНОСНО СКАНДАЛНИТЕ БРОШУРИ ЗА СЕКСУАЛНО ОГРАМОТЯВАНЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

ОТКРИХА СУРОВИНА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ДРОГА В ДОМА НА 41-ГОДИШЕН МЪЖ

41-годишен мъж е задържан в хода на специализирана операция на полицията в Сливен по противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества. На 18 септември служители на сектор „Противодействие на

Новини Сливен 0 коментара

ОДМВР – СЛИВЕН ПРЕДПРИЕМА МЕРКИ ПО БЕЗОПАСНОСТ ЗА ПРЕДСТОЯЩИЯ СТУДЕНТСКИ ПРАЗНИК

ОДМВР-Сливен предприема мерки във връзка с  предстоящия студентски празник – 8 декември и свързаните с него прояви за  осигуряване на нормалното им протичане, опазването на обществения ред, противодействието на престъпността

Новини Сливен 0 коментара

КОЛЕДНО ВЕСЕЛИЕ СЕ СЪСТОЯ НА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

Коледно веселие събра днес жители и гости на града на пл. ,,Цар Освободител”, пред сградата на Общината. То беше открито от кмета на община Сливен Стефан Радев, който пожела на

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

4 × 3 =