ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ГД „НАРОДНА СИЛА“ Д-Р ГЕОРГИ ДИМОВ С МОЩНА ПОДКРЕПА ЗА АТАНАС ЗАФИРОВ И БСП
юли 8, 2021 1053 Прегледи

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ГД „НАРОДНА СИЛА“ Д-Р ГЕОРГИ ДИМОВ С МОЩНА ПОДКРЕПА ЗА АТАНАС ЗАФИРОВ И БСП

Уважаеми граждани на сливенска област, приятели, съратници, родолюбци,

Като председател на ГД „Народна сила“ приветствам и се включвам в битката срещу бедността, безправието и обезличаването/геноцида над българския народ!

Днес в България има огромно, патологично неравенство, огромна бедност. Това е борбата, в която сме длъжни да си партнираме с Българската социалистическа партия!

Българската икономика е в дълбока криза и летаргия през последните десет години. Ние категорично се превръщаме в държава на услугите, управлявана от олигархични, продажни кръгове. Една паразитна прослойка, която предишното управление утвърди и която “обезкости”българската държава в услуга на лични и чужди интереси! Страдаме ние, нашите родители и деца! Рушат се паметници, взривяват се културни обекти, пренаписваме историята, забравяме своето минало! България, от фактор на Балканите, все повече се превръща в периферия с компрадорски и продажен елит! Затова каузата на БСП за повишаване на жизненото равнище на българския народ е свещена! Защото България от субект на геополитиката се превърна в заден двор на Европа!
А българският народ като народопсихология е социален народ. Това е ляв народ. И затова е този страх от обединение в лявото и лявопатриотичното пространство, от победата на БСП за България, широката народна коалиция, част от която е и ГД “Народна сила”!

Защото българският народ обича своята Родина!Българинът държи на своята история, на своето семейство, традиции!
В момента наблюдаваме борба срещу държавата, езика, националната конструкция! Наши, общи приоритети винаги ще бъдат запазването на българското семейство и традиционните ценности. По всякакъв начин да се борим срещу неолибералните и мултикултурни влияния, които ни заливат. Да се борим за запазване на българската история, за възвръщането ролята на България като културен и важен фактор в Европа!

Затова нека подкрепим нашия съратник и приятел г-н Атанас Зафиров в битката за силна и справедлива България

 

С уважение,
д-р Георги Димов
Председател ГД “Народна сила”

Предишна АДВ. ДИМИТЪР СЯРОВ ВИ КАНИ НА КОНЦЕРТ НА СЛИВЕНСКИЯ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР
Следваща ФОЛКСВАГЕН ГОРЯ В "КЛУЦОХОР"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ВЕЧЕ РАБОТИ ПО ПРОЕКТИ, ПРИОРИТЕТНИ ЗА НОВИЯ ПРОГРАМЕН ПЕРИОД

Община Сливен вече е започнала работата по проекти, свързани с новия програмен период на Европейския съюз. Това стана ясно от думите на кмета Стефан Радев, който днес даде първата пресконференция

Новини Сливен

ДЪЖД ОТ МЕДАЛИ ЗА МЛАДИ СЪСТЕЗАТЕЛИ НА СЛИВЕН

На VIII-та Европейска кохай купа по Шотокан Карате-До на SKDUN, провела се в Полша на 13 април 2018, младите надежди на КБИ „Грифон“ завоюваха общо 13 медала – 1 златен,

Новини Сливен

ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНА НА ДВЕ СЛИВЕНСКИ МОМИЧЕТА НА ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО КАРАТЕ

Отлично представяна н две сливенски момичета на десетото Европейско първенство по шотокан карате, в което участваха над 1000 състезатели от 15 държави. Първенството се проведе в курорта Албена. Сливенският караре