ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ГД „НАРОДНА СИЛА“ Д-Р ГЕОРГИ ДИМОВ С МОЩНА ПОДКРЕПА ЗА АТАНАС ЗАФИРОВ И БСП
юли 8, 2021 868 Прегледи

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ГД „НАРОДНА СИЛА“ Д-Р ГЕОРГИ ДИМОВ С МОЩНА ПОДКРЕПА ЗА АТАНАС ЗАФИРОВ И БСП

Уважаеми граждани на сливенска област, приятели, съратници, родолюбци,

Като председател на ГД „Народна сила“ приветствам и се включвам в битката срещу бедността, безправието и обезличаването/геноцида над българския народ!

Днес в България има огромно, патологично неравенство, огромна бедност. Това е борбата, в която сме длъжни да си партнираме с Българската социалистическа партия!

Българската икономика е в дълбока криза и летаргия през последните десет години. Ние категорично се превръщаме в държава на услугите, управлявана от олигархични, продажни кръгове. Една паразитна прослойка, която предишното управление утвърди и която “обезкости”българската държава в услуга на лични и чужди интереси! Страдаме ние, нашите родители и деца! Рушат се паметници, взривяват се културни обекти, пренаписваме историята, забравяме своето минало! България, от фактор на Балканите, все повече се превръща в периферия с компрадорски и продажен елит! Затова каузата на БСП за повишаване на жизненото равнище на българския народ е свещена! Защото България от субект на геополитиката се превърна в заден двор на Европа!
А българският народ като народопсихология е социален народ. Това е ляв народ. И затова е този страх от обединение в лявото и лявопатриотичното пространство, от победата на БСП за България, широката народна коалиция, част от която е и ГД “Народна сила”!

Защото българският народ обича своята Родина!Българинът държи на своята история, на своето семейство, традиции!
В момента наблюдаваме борба срещу държавата, езика, националната конструкция! Наши, общи приоритети винаги ще бъдат запазването на българското семейство и традиционните ценности. По всякакъв начин да се борим срещу неолибералните и мултикултурни влияния, които ни заливат. Да се борим за запазване на българската история, за възвръщането ролята на България като културен и важен фактор в Европа!

Затова нека подкрепим нашия съратник и приятел г-н Атанас Зафиров в битката за силна и справедлива България

 

С уважение,
д-р Георги Димов
Председател ГД “Народна сила”

Предишна АДВ. ДИМИТЪР СЯРОВ ВИ КАНИ НА КОНЦЕРТ НА СЛИВЕНСКИЯ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР
Следваща ФОЛКСВАГЕН ГОРЯ В "КЛУЦОХОР"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МИТНИЧАРИ ОТКРИХА НЕЛЕГАЛНА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ КРАЙ НОВА ЗАГОРА

Митнически служители от Главна дирекция „Митническо разузнаване и разследване” иззеха 590 литра нелегален енергиен продукт с характеристики на дизелово гориво и уреди за зареждане при проверка на паркинг край селище

Новини Сливен

ОДМВР-СЛИВЕН ОБЯВЯВА КОНКУРС ЗА ПОЛИЦЕЙСКИ СЛУЖИТЕЛИ

Със заповед № 8121К-6287/18.02.2019 г. на министъра на вътрешните работи  е обявен конкурс за назначаване на държавна служба в ОДМВР-Сливен за 13 /тринадесет/ броя полицай-старши полицай  и 7 /седем/ броя

Новини Сливен

65-ГОДИШЕН МЪЖ БЕ ПРЕБИТ В НОВА ЗАГОРА

Криминалисти на РУ-Нова Загора работят по установяване на извършител, нанесъл побой и причинил телесна подведа на 65-годишен мъж. На 25 май, в 21,30 часа, е получен сигнал за пострадал мъж