ПРЕДЛОЖЕНИЯ, ИМОТНИ И ЧАСТНИ КАЗУСИ – В ПРИЕМНИЯ ДЕН НА КМЕТА И РЪКОВОДНИЯ ЕКИП НА ОБЩИНАТА
август 4, 2023 544 Прегледи

ПРЕДЛОЖЕНИЯ, ИМОТНИ И ЧАСТНИ КАЗУСИ – В ПРИЕМНИЯ ДЕН НА КМЕТА И РЪКОВОДНИЯ ЕКИП НА ОБЩИНАТА

Жители на Сливен и общината поставиха пред кмета Стефан Радев в приемния му ден въпроси, свързани с обществени и частни казуси, имотни проблеми, внесоха предложения за ремонти. Бе изказана и благодарност към Общината за това, че със собствени средства осигурява допълнителна субсидия за дейността на читалищата.

В четвъртък приемни дни имаха и зам. кметовете Румен Иванов, Пепа Чиликова, Камен Костов и секретарят Валя Радева.  От тях бе потърсено съдействие за имотни и административни проблеми, както и по социални въпроси. Граждани благодариха за извършена от Общината проверка по сигнал, свързан с жилищното настаняване.

Приемният ден на кмета, заместниците му и секретаря на Община Сливен е всеки първи четвъртък от месеца. Записването става три дни преди това – от 8,30 часа в понеделник, в Центъра за административно обслужване на гражданите. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.

Предишна СЛИВНАЛИЙКАТА НЕЛИ МАРИНОВА ДНЕС ПРЕДСТАВЯ КНИГАТА СИ "УЧИТЕЛЮ, КАЖИ МИ"
Следваща ПРОДЪЛЖАВАТ РЕМОНТИТЕ НА ОБЕКТИ В СЕЛАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КОЙ СЕГА Е № 1?

Те доказаха, че могат да бъдат № 1 и във веселбата. Иде реч за шеф Тео и компания. Това са служителите на магазин „Мерканто“ №10, който се намира на бул.

Новини Сливен

ПИЯН ШОФЬОР НА ТОЙОТА Е ХВАНАТ В СЕЛО ТРАПОКЛОВО

Водач с алкохол над 1.2 промила е установен от полицейски служители в град Сливен. На 06 декември, в 23,00 часа, в село Трапоклово е спрян за проверка лек автомобил „Тойота”,

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИ БОКСЬОР ГРАБНА НАЦИОНАЛНА ТИТЛА КРАЙ МОРЕТО

Кристиян Димитров се поздрави с титлата на Държавния личен шампионат и Купа България по бокс за мъже. Сливналията боксира в кат. 91 килограма. За златото във финалната среща той победи Радослав