ПРАЗНИЧЕН ПОЗДРАВ ОТ НАРОДНИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ МАРИЯ БЕЛОВА
януари 1, 2021 563 Прегледи

ПРАЗНИЧЕН ПОЗДРАВ ОТ НАРОДНИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛ МАРИЯ БЕЛОВА

Скъпи съграждани и приятели,

Измина още една година, изпълнена с мечти, надежди, предизвикателства, успехи, изпитания, ограничения и разочарования. Изпращаме една година, в която всеки от нас е имал и трудни и щастливи мигове. Вярвам, че сме загърбили несгодите, че изпитанията са ни направили по-силни и по-уверени. Искрено се надявам, че всеки един от нас има повод за лично удовлетворение от постигнатото през изтичащата година и ще прекрачи новата със стремеж и надежда за по-добро. Всеки може да открие повода, за да се чувства удовлетворен от себе си, да погледне с добро на света около нас и надежда за идната година, прегръщайки своето предизвикателство.
Нека запазим чистотата на мислите и действията си, да бъдем милосърдни и състрадателни и да не забравяме, че доверието ражда доверие и стореното добро се връща при нас!
Радвайте се на здраве, късмет и благополучие, носете добродетелите в сърцата си и всеки ден намирайте поводи за радост и усмивка. Нека имаме силата да сътворяваме добри дела през цялата година!
Пожелавам Ви много здраве и сбъднати мечти, вяра и упоритост в делника, светлина и радост на празника!

Честит празник и на имениците.
Честита нова 2021 година!

Мария Белова, народен представител от ГЕРБ Сливен

Предишна ОБРЪЩЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА СЛИВЕН
Следваща НОВОГОДИШНО ПОСЛАНИЕ ОТ ОБЛАСТНИЯ ЛИДЕР НА ГЕРБ- СЛИВЕН ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КАК ЕДНА ПИРАТКА СЕ ПРЕВЪРНА В ИСТИНСКА БОМБА ОТ ТРОТИЛ

Една пиратка се превърна в две тротилови пресовки с общо тегло 800 грама, което си е истинска бомба. Взривното устройство е хвърлено в двора на къща в сливенското село Гавраилово.

Новини Сливен

COVID -19 СТИГНА И КЕРМЕН

COVID -19 стигна и Кермен. В града е заболяла 59-годишна жена, научи Sliveninfo. Тя се занимава с бизнес в областта на селското стопанство. Настанена е за лечение във Военна болница

Новини Сливен

900 000 КУБ. МЕТРА Е ПРИТОКЪТ В ЯЗОВИР „АСЕНОВЕЦ“ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИЯ МЕСЕЦ

900 000 куб.метра е притокът в язовир „Асеновец“ през последния месец. Има покачване на нивото в язовирната чаша. Обемът възлиза на 8,2 млн.куб. метра.  Ако и през тази година има сериозно засушаване,