ПРАЗНИЧЕН ПОЗДРАВ ОТ ИНЖ. ЗЛАТКА АЗМАНОВА, ДИРЕКТОР НА РДГ – СЛИВЕН
16.12.2019 2131 Прегледи

ПРАЗНИЧЕН ПОЗДРАВ ОТ ИНЖ. ЗЛАТКА АЗМАНОВА, ДИРЕКТОР НА РДГ – СЛИВЕН

С наближаването на един от най-прекрасните християнски празници ръководството на РДГ – Сливен поздравява своите служители и всички работещи в системата на българските гори. През изминалата година нашата дирекция успя да свърши професионално своите задължения. За което заслуга имат всички нейни служители. Ние пазим българската гора, спазвайки законите и наредбите в Републиката. Затова днес се обръщам към хората, които са отдадени на природата българска.

Нека да запазим магията на Коледната нощ през цялата година, за да бъдем по-добри, да се обичаме повече и да имаме силата да сътворяваме по едно малко чудо всеки ден – една усмивка, едно добро дело, един топъл жест.

В Коледната свята нощ отворете сърцата си за искрица доброта и разбирателство, благосклонност, обич и оптимизъм.

Нека Новата година влезе във Вашите домове с много късмет, лично и семейно щастие, мир и любов!

ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

 

Инж. Златка Азманова, директор на РДГ – Сливен

Предишна ЛЕК АВТОМОБИЛ МЕРЦЕДЕС ГОРЯ ТАЗИ НОЩ
Следваща ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ИНЖ. ИРИНА ПЕТРОВА, ДИРЕКТОР НА ПП „СИНИТЕ КАМЪНИ“

За автора

Може да харесате още

Новини

СТ.КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ С ПОЗДРАВ ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА МВР

Уважаеми съграждани,   На 5 юли Министерството на вътрешните работи отбелязва 143 години в служба на закона. Обществените очаквания към Министерство на вътрешните работи и неговите служители са особено високи.

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Двама скиори на пистата. – Откъде си взе ските? – пита единият. – Ами вчера, както си се разхождах, изневиделица се появи една мадама със ски, започна да се съблича

Новини

ПОНИ ОТ ЗООПАРКА В СТАРА ЗАГОРА ОТХАПА ПРЪСТА НА БРЕМЕННА ЖЕНА

27-годишна пловдивчанка в напреднала бременност остана без един пръст на ръката и с тежко наранен втори, след като пони от зоологическата градина в Стара Загора ги отхапало. Жената е била на