ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ НА СПОРТНО УЧИЛИЩЕ „ДИМИТЪР РОХОВ“ ПО СЛУЧАЙ НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ НА СПОРТНО УЧИЛИЩЕ „ДИМИТЪР РОХОВ“ ПО СЛУЧАЙ НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

С концерт в зала „Сливен“ Спортно училище „Димитър Рохов“ отбеляза началото на учебната 2022/2023 г. Проявата е и жест на признателност от страна на учителския колектив и учениците към директора на училището Наташа Иванова по повод предстоящото й пенсиониране. От сцената на залата тя благодари на всички за ползотворната работа през годините, за високата оценка и признание.

Гост на концерта бе кметът Стефан Радев, който връчи награди на отличниците в спортното училище и поздрави всички присъстващи. Сливенският градоначалник пожела успешна нова учебна година, здраве и успехи на младите спортисти, да бъдат упорити, да влагат много енергия и воля за бъдещото си развитие както в спорта, така и в учението. На директора на спортното училище и тазгодишен носител на наградата „Аргира Жечкова“ на Община Сливен, кметът пожела здраве и нови успешни начинания.

„Хора като вас са неизменна част и основният двигател на образователната система и вашият принос за нейното развитие, е значим. Вие сте достоен носител на наградата на името на Аргира Жечкова. Наслука и на добър час!“, заяви още сливенският градоначалник.

На сцената на зала „Сливен“ своя талант и умения демонстрираха възпитаниците по акробатика, борба, футбол и др. Публиката забавлява и илюзионистът Арсен.

Сред официалните гости беше и председателят на Общински съвет-Сливен Димитър Митев, който също връчи награди на изявени млади спортисти.

Предишна БСП ПРЕДСТАВЯ СЛИВЕНСКАТА СИ ЛИСТА В ПЪРВИЯ ДЕН НА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ
Следваща МЪЖ Е ОТКРИТ МЪРТЪВ В ЯЗОВИР ЖРЕБЧЕВО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

САРКИС ШАКЛИЯН ПОЗДРАВЯВА ЖИТЕЛИТЕ НА СЛИВЕН ПО СЛУЧАЙ ТРЕТИ МАРТ

Общественикът Саркис Шаклиян поздравява жителите и гостите на Сливен по случай националния празник на България – Трети март. Нека на този ден заедно се преклоним пред величествения подвиг на героите,

Новини Сливен

ПРАЗНИЧНО ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ Д-Р КОСТА ФОТЕВ, СОБСТВЕНИК И УПРАВИТЕЛ НА ФИРМА „АЛБАТРОС 2008“

Уважаеми клиенти, колеги и партньори! Скъпи съграждани! Бих искал да Ви поздравя с настъпващите Коледни и Новогодишни празници! За първи път през нашия съзнателен живот тези празници ще бъдат по – различни.

Новини Сливен

МАЩАБНА ОПЕРАЦИЯ НА ОДМВР-СЛИВЕН СРЕЩУ КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ

Специализираната операция се провежда на територията на община Твърдица. Действията се осъществяват от служители на РУ-Твърдица, сектор „Специални тактически действия“ към ОДМВР-Сливен и представители на ТД на НАП-Сливен. В хода