ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ „ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ“ – НА 2 МАРТ ОТ 18.30 ЧАСА В ЗАЛА „СЛИВЕН“
март 1, 2018 1214 Прегледи

ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ „ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ“ – НА 2 МАРТ ОТ 18.30 ЧАСА В ЗАЛА „СЛИВЕН“

В навечерието на Националния празник на България – 3 март, в Сливен ще се проведе празничен концерт, посветен на 140 години от Освобождението на България от османско иго. На 2 март от 18,30 ч. на сцената в зала „Сливен“ ще излязат малки певци, музиканти, танцьори от изявени групи.
В концерта ще вземат участие изпълнители от школата по пиано „Пианисимо“, с ръководител Елена Ангелова, от клуба за поп и рок изпълнители „Ритъм“, с ръководител Елена Пеева, детски фолклорен ансамбъл „Тракийче“ при Детски комплекс, с ръководители Виолина Петкова и Мирчо Дерменски. Публиката ще има възможността да види и изпълненията на младежкия танцов ансамбъл „Браво“ при Народно читалище „ Хаджи Димитър 1937“, с ръководители Станка Иванова и Иван Добрев, школата за народно пеене „Славейче“ при читалище „Христо Ботев 1897“, с ръководител Петя Григорова и балет „Адажио“ при читалище „Зора 1860“ , с ръководител Наталия Хаджикостова.
В програмата са включени и атрактивните акробати от спортния клуб „Стефан Данчев“ на Виолета Бинева.
Водещи на концерта ще бъдат деца от театъра при ППМГ „Добри Чинтулов“.

Предишна ДЕЦА ПОЗДРАВИХА КМЕТА НА ТВЪРДИЦА С БАБА МАРТА
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РЪКОВОДСТВОТО НА „ВИК“ – СЛИВЕН РАЗГОВАРЯ С РОМСКИ ЖЕНИ ОТ КВ. „НАДЕЖДА“

По покана на сдружение „Жажда за живот“, ръководството на „ВиК“ – Сливен проведе разговор с лидерска група жени от кв. „Надежда“. Това е част от поредицата срещи с институциите, с

Новини Сливен

ОТВОРЕНИ ВРАТИ ПО ПОВОД 31 МАЙ – СВЕТОВЕН ДЕН БЕЗ ТЮТЮН

На 27 май в заседателната зала на Регионална здравна инспекция-Сливен от 8,30 часа до 12,00 часа и от 13,00 часа до 17,00 часа всички активни и пасивни пушачи могат безплатно

Новини Сливен

НЕПРАВОСПОСОБЕН Е ЗАЛОВЕН ДА КАРА АВТОМОБИЛ

Неправоспособен 23-годишен мъж от град Карнобат е хванат да управлява лек автомобил без регистрационни табели. На 1 февруари полицейски екип спира за проверка лек автомобил „Форд Мондео“, управляван от А.М.(23г.).

1 коментар

  1. Honda Forza 350 ราคา
    септември 21, 02:51

    … [Trackback]

    […] Info to that Topic: sliveninfo.bg/празничен-концерт-за-свободата-на-бъл/ […]

Остави коментар

twelve + one =