ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“ СЛИВЕН: ВРЕМЕ Е ЗА ДРУГО! НА 11 ЮЛИ НЕКА ДОЙДЕ ДРУГОТО, ГЛАСУВАЙТЕ С НОМЕР 22
юли 8, 2021 1369 Прегледи

ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“ СЛИВЕН: ВРЕМЕ Е ЗА ДРУГО! НА 11 ЮЛИ НЕКА ДОЙДЕ ДРУГОТО, ГЛАСУВАЙТЕ С НОМЕР 22

Време е за друго! На 11 юли нека дойде другото, различното, това, което ще е в помощ на гражданите, а не това, което ще продължава да ограбва парите и мечтите им за по-добър и уреден живот. Гласувайки в неделя, дайте път на държавността и парламентаризма, където законите ще се спазват от всички и няма да са просто лист хартия, който се заобикаля от „по-специалните хора“. В листата на ПП „Има такъв народ“ Сливен са хора, застанали с името и професията си, заложили на желанието си, да се развиват в родината си, за да помогнат, всеки по своему, в нея да се живее по-добре!

Време е за друго! 22

Владимир Русев- водач на листата на ПП „Има такъв народ“ за Област Сливен. Експертността муе в три направления: външни отношения, икономика и земеделие. В мисията му се съвместяват икономическото развитие на родния Сливен, популяризиране на българщината в международен план и опазване на пчеларството в България.

Време е за друго! 22

Иван Клисурски втори в листата на ПП “Има Такъв Народ” за Област Сливен. В битката за място в новия парламент, той залага на реални действия в две направления – здравеопазване и образование.

Време е за друго. 22

Д-р Мариела Красимирова от листата на ПП “Има Такъв Народ” за Област Сливен. Посветила е живота си в помощ на хората и опазване на здравето им като лекар, от позицията на народен представител би работила за опазване на правата и интересите им като залага на принципи, морал и човечност.

Време е за друго! 22

Димитър Киров от листата на ПП “Има Такъв Народ” за Област Сливен. Експерт в сферата на интеграцията на малцинствата, учил е в САЩ, живял е във Великобритания. Дългогодишен опит в работа с неправителствени организации. Желае да имплементира в България работещи външни модели за интеграция.

Време е за друго! 22

Диньо Добрев- представител на Нова Загора в листата на ПП “Има Такъв Народ” за Област Сливен, експерт в сферата на недвижимите имоти от 2009 г. Управлява редица жилищни и офис проекти на различни инвестиционни компании. Родом и живеещ със семейството си в гр. Нова Загора. Каузата му е да спомогне за превръщането на града в удобно, чисто и сигурно място за живеене. Продължава да се развива академично, следвайки право в НБУ.

 

ПП „Има Такъв Народ“ е с номер 22 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Предишна ПРЕДОТВРАТЕНА Е ЗЛОУПОТРЕБА ЗА НАД 100 000 ЛЕВА С ЕВРОПЕЙСКИ СРЕДСТВА ПРИ ОПЕРАЦИЯ НА ОДМВР- СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Иванчо към учителката си: – Ама как така грешен отговор, госпожо! Вие с „Гугъл“ ли ще спорите? Мъж дълго спори с жена си. Накрая изтормозен се предава: – Добре, нека

Новини Сливен

10 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

283 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица през изминалите 24 часа За последното денонощие са направени общо 3 713 PCR теста. Това показват данните в Националната информационна система. Така общият брой

Новини Сливен

МИНЧО АФУЗОВ ВРЪЧИ НАГРАДАТА „НЕОФИТ РИЛСКИ“ НА ПЕТИМА УЧИТЕЛИ ОТ ОБЛАСТ СЛИВЕН

Петима учители от Сливенска област станаха носители на наградата „Неофит Рилски“, която се присъжда ежегодно от Министерството на образованието и науката за висок професионализъм и и принос в развитието на