ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“ СЛИВЕН: ВРЕМЕ Е ЗА ДРУГО! НА 11 ЮЛИ НЕКА ДОЙДЕ ДРУГОТО, ГЛАСУВАЙТЕ С НОМЕР 22
юли 8, 2021 933 Прегледи

ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“ СЛИВЕН: ВРЕМЕ Е ЗА ДРУГО! НА 11 ЮЛИ НЕКА ДОЙДЕ ДРУГОТО, ГЛАСУВАЙТЕ С НОМЕР 22

Време е за друго! На 11 юли нека дойде другото, различното, това, което ще е в помощ на гражданите, а не това, което ще продължава да ограбва парите и мечтите им за по-добър и уреден живот. Гласувайки в неделя, дайте път на държавността и парламентаризма, където законите ще се спазват от всички и няма да са просто лист хартия, който се заобикаля от „по-специалните хора“. В листата на ПП „Има такъв народ“ Сливен са хора, застанали с името и професията си, заложили на желанието си, да се развиват в родината си, за да помогнат, всеки по своему, в нея да се живее по-добре!

Време е за друго! 22

Владимир Русев- водач на листата на ПП „Има такъв народ“ за Област Сливен. Експертността муе в три направления: външни отношения, икономика и земеделие. В мисията му се съвместяват икономическото развитие на родния Сливен, популяризиране на българщината в международен план и опазване на пчеларството в България.

Време е за друго! 22

Иван Клисурски втори в листата на ПП “Има Такъв Народ” за Област Сливен. В битката за място в новия парламент, той залага на реални действия в две направления – здравеопазване и образование.

Време е за друго. 22

Д-р Мариела Красимирова от листата на ПП “Има Такъв Народ” за Област Сливен. Посветила е живота си в помощ на хората и опазване на здравето им като лекар, от позицията на народен представител би работила за опазване на правата и интересите им като залага на принципи, морал и човечност.

Време е за друго! 22

Димитър Киров от листата на ПП “Има Такъв Народ” за Област Сливен. Експерт в сферата на интеграцията на малцинствата, учил е в САЩ, живял е във Великобритания. Дългогодишен опит в работа с неправителствени организации. Желае да имплементира в България работещи външни модели за интеграция.

Време е за друго! 22

Диньо Добрев- представител на Нова Загора в листата на ПП “Има Такъв Народ” за Област Сливен, експерт в сферата на недвижимите имоти от 2009 г. Управлява редица жилищни и офис проекти на различни инвестиционни компании. Родом и живеещ със семейството си в гр. Нова Загора. Каузата му е да спомогне за превръщането на града в удобно, чисто и сигурно място за живеене. Продължава да се развива академично, следвайки право в НБУ.

 

ПП „Има Такъв Народ“ е с номер 22 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Предишна ПРЕДОТВРАТЕНА Е ЗЛОУПОТРЕБА ЗА НАД 100 000 ЛЕВА С ЕВРОПЕЙСКИ СРЕДСТВА ПРИ ОПЕРАЦИЯ НА ОДМВР- СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЧЕРНА НЕДЕЛЯ ЗА ТОПОЛЧАНЕ

Черна неделя за най-голямото сливенско село. Вчера в Тополчане бяха погребани Елена и Мартин. Елена си отиде само на 21 години, а Мартин на 28. Двамата загинаха при катастрофата край

Новини Сливен

РОМСКИ КУПОН ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ В СЛИВЕН

Купoн пo врeмe нa пaндeмия. Клип oт рoмcкaтa мaхaлa в Cливeн cкaндaлизирa coциaлнитe мрeжи. Във видeoтo ce виждa прaзнeнcтвo, нa кoeтo приcъcтвaт дeceтки дeцa и възрacтни. Клипът e cнимaн в

Новини Сливен

ОБЕДИНЕНИЕТО В ЛЯВО, НАЧЕЛО С БСП ДАВА ЗАЯВКА ЗА ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ

Граждани и кандидати за народни представители от БСП – Сливен проведоха среща и поговориха на наболели теми. Кандидатите за народни представители Атанас Зафиров, Соня Келеведжиева, Радослав Кутийски и Красимир Сивов