ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“ ОРГАНИЗИРА МУЗИКАЛЕН СПЕКТАКЪЛ „ВРЕМЕ Е ЗА ДРУГО“ И ПРЕДСТАВЯ ЛИСТАТА В СЛИВЕН
юни 20, 2021 955 Прегледи

ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“ ОРГАНИЗИРА МУЗИКАЛЕН СПЕКТАКЪЛ „ВРЕМЕ Е ЗА ДРУГО“ И ПРЕДСТАВЯ ЛИСТАТА В СЛИВЕН

ПП „Има такъв народ“ ще представи кандидатите си за депутати от 21 МИР Сливен на предизборен музикален спектакъл под наслов „Време е за друго“. Той ще се проведе на 29 юни в залата на читалище „Зора“ от 18.00 часа.

Участие в него ще вземат известен поп изпълнител, популярен оркестър, любима народна певица и цветен танцов ансамбъл, съобщават от централата на партията в Сливен, но не конкретизираха имена.

„След няколко дни ще повдигнем завесата, сега може да кажем само, че това са много обичани от хората изпълнители и те ще сътворят интересен и запомнящ се спектакъл за сливенската публика“, посочи водачът на листата на ПП „Има такъв народ“ Владимир Русев.

ПП „Има такъв народ“ е с номер 22 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

Предишна В НОВОЗАГОРСКО ПРИВЕТСТВАХА Д-Р СЪБИНА ПЕТКАНСКА
Следваща МЛАДИТЕ ХОРА ОТ ГЕРБ – СЛИВЕН ПРОВЕДОХА ПОРЕДНА АКЦИЯ ЗА ОБЛАГОРОДЯВАНЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МИХАЕЛА ФИЛЕВА ПЯ ЗА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ И ГОСТИ НА СЛИВЕН

Обичаната от малки и големи певица Михаела Филева поздрави всички жители и гости на Сливен по повод Димитровден. Изпълнителката изнесе концерт на площад „Хаджи Димитър“ по покана на Община Сливен.

Новини Сливен

ТРИМА УЧЕНИЦИ ОТ ПМГ – СЛИВЕН СПЕЧЕЛИХА ПРИЗОВИ МЕСТА НА НАЦИОНАЛНА ОЛИМПИАДА ПО АНГЛИЙСКИ

Калоян Радославов Кутийски, Ивайло Мариянов Йоргов и Тина-Мария Димитрова Бурова от 12. клас на ППМГ „Добри Чинтулов“ са съответно първи, втори и четвърти на Националната олимпиада по английски език, провела

Новини Сливен

ЛАЗАРОВДЕН Е

Днес е Лазаровден! На този ден групи от по шест-седем момичета на възраст от 10 до 16 години, облечени в празнични дрехи или невестински костюми и закичени с венци и