ПО ПЪТЯ НА „МЪРТВЕЦА”

ПО ПЪТЯ НА „МЪРТВЕЦА”

„Мъртвецът” от сливенския квартал „Дружба” , който се оказа жив, не е бил в моргата на областната болница, а в хладилна камера на гробищата, научи Sliveninfo. Както единствено Sliveninfo съобщи, 72-годишният мъж е бил открит в безжизнено състояние около 11 часа във вторник в своя дом. Все още не е ясно кой го е обявил за мъртъв. Ясно е обаче, че на място са пристигнали служители на частната погребална агенция „Бисер”. Те са транспортирали мъжа до хладилна камера на гробищата край Сливен, която е собственост на Общинската погребална агенция. Днес управителят на погребалната агенция Георги Киров отрече да знае, че в хладилната камера е бил поставен жив човек, а не мъртвец.

„Не знам такова нещо, не мога да знам за всеки мъртвец в камерата”, заяви пред Sliveninfo  Георги Киров.

Три независими източника обаче бяха категорични: 72-годишният мъж е бил оставен жив в камерата на дружеството, управлявано от Георги Киров.

Очевидно именно в „Дома на покойника”, където е камерата, е било установено, че „мъртвецът” мърда и веднага е извикан лекарски екип. Както Sliveninfo вече съобщи в момента обявеният за мъртъв мъж е в реанимацията на областната болница.

Днес от Бърза помощ в Сливен казаха пред журналисти, че по случая се извършва проверка.

В блок № 22 в сливенския квартал „Дружба” съседите на 72-годишния мъж днес бяха силно изненадани от случилото се. Те отказаха официален коментар, но всички са радостни, че комшията им е жив.

Предишна УСПЕХЪТ ОБИЧА ПРЕДВИДЛИВИТЕ - ОТНОВО Е ВРЕМЕ ЗА ЗАСТРАХОВКА НА ЕСЕННИЦИТЕ С ПАНАТЕХНОЛОГИИТЕ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРОДЪЛЖАВАТ ОТКРИТИТЕ ПРИЕМНИ НА ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ОТ ПП ГЕРБ – СЛИВЕН И ПРЕЗ ЮЛИ

Общинските съветници от ПП „ГЕРБ“ – Сливен продължават седмичните си срещи с граждани и през месец юли. Приемните на представителите на местния парламент преминават при голям интерес от страна на

Новини Сливен

ДЕТСКА ИГРА С КИБРИТ ПРЕДИЗВИКА ПОЖАР В КЪЩА В СЛИВЕН

Детска игра с кибрит е причинила пожар в къща на ул. „Св.Св. Кирил и Методий“ в град Сливен. Сигналът е получен на 10 март в 11,47 часа. Произшествието е ликвидирано

Новини Сливен

РБ „САВА ДОБРОПЛОДНИ” И ИК „КНИГОМАНИЯ” ОРГАНИЗИРАТ В СЛИВЕН ПРЕДСТАВЯНЕ НА АВТОБИГРАФИЧНАТА КНИГА НА СТЕФАН ДАНАИЛОВ „РОМАНЪТ НА МОЯ ЖИВОТ“ И НА ДОКУМЕНТАЛНИЯ ФИЛМ „МОНОЛОГ”

На 30.03.2018г., от 17:00ч., в зала „Май” на община Сливен, ще бъде представена автобиографичната книга на популярния актъор Стефан Данаилов „Романът на моя живот“, създадена в съавторство между него и