ПОЧИТ ЗА ГОЛЕМИЯ КАМЕН ЧАНЕВ

ПОЧИТ ЗА ГОЛЕМИЯ КАМЕН ЧАНЕВ

На 26 ноември се навършва една година, откакто световният тенор Камен Чанев напусна земния ни свят. Ние, гражданите на Сливен, сме имали честта и привилегията да познаваме красивия му глас и наша сцена. Този божествен глас сега звучи във вечността. „Ако не пея, съм никой. Операта е между публиката и артиста. Нашата връзка е Бога“, казваше той. Мощният му талант притежаваше магията да одухотворява и въздига, да прави хората по-добри и по-смирени.

Камен Чанев е Почетен гражданин на Сливен. Изявявал се е на всички големи оперни сцени в Европа, Азия и САЩ.

Областната администрация изразява най-искрено съчувствие към близките и колегите му за непрежалимата загуба. Камен Чанев ще остане завинаги в сърцата ни.

Поклон!

Предишна ЗАРАДИ МОНТАЖ НА КОЛЕДНАТА УКРАСА НА 27 И 28 НОЕМВРИ, ПОЕТАПНО ЩЕ БЪДАТ ЗАТВАРЯНИ ЗА ДВИЖЕНИЕ ПЪТНИ УЧАСТЪЦИ
Следваща ВСС ГЛАСУВА ПО 2,7 ЗАПЛАТИ КОЛЕДЕН БОНУС ЗА РАЙОНЕН СЪД - НОВА ЗАГОРА, СОЛИДНИ ПРЕМИИ ЩЕ ИМА И ЗА ДРУГИ МАГИСТРАТИ ОТ СЛИВЕН И ЯМБОЛ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БСП ЗАМЕНЯ РУМЕН КЪРПАЧЕВ С АДВОКАТ ВЕНЕТА МАНОЛОВА

БСП свенливо се разделя с Румен Кърпачев като свой представител в РИК-Сливен, научи Sliveninfo.  На негово място в избирателната комисия социалистическата партия ще бъде представлявана от младата адвокатка  Венета Манолова.

Новини Сливен

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ПО СЛУЧАЙ ГЕРГЬОВДЕН ОТ СТАРШИ КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ, ДИРЕКТОР ОДМВР – СЛИВЕН

Уважаеми военнослужещи и граждани на Сливен, В навечерието на 6 май- Ден на храбростта и празник на Българската армия, отдаваме почит към паметта на онези български войни спечелили много битки

Новини Сливен

ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ

Към 6 април са хоспитализирани 243 пациенти с COVID-19 в област Сливен. 1 071 болни са под домашна карантина и провеждат лечението си под наблюдението на личните лекари, съобщиха от Областния кризисен щаб.