ПОЧИНА ЖЕНАТА, ПРЕБИТА ОТ МЪЖА СИ В СЕЛО ЯБЛАНОВО
януари 11, 2022 956 Прегледи

ПОЧИНА ЖЕНАТА, ПРЕБИТА ОТ МЪЖА СИ В СЕЛО ЯБЛАНОВО

Жената, която беше настанена с опасност за живота в ямболската болница след случай на домашно насилие, е починала, съобщи репортер на bTV. Съпругът ѝ е задържан от полицията.

Мъжът на този етап не е направил самопризнания и тепърва ще се изясняват мотивите за извършеното престъпление. Той вече е привлечен като обвиняем. За убийството на жената е предвидено наказание от 10 до 20 години затвор.

53-годишната Нефизе и съпругът ѝ Мустафа живеят сами в края на селото. Кметът на Ябланово, който отказа да застане пред камерата ни, твърди, че мъжът пиел системно и в такива моменти ставал неадекватен.

Вечерта на 9 януари се прибрал пиян и пребил жена си. Според кмета тя е удряна с дърво, според Прокуратурата – все още се изяснява как е извършен побоя. В селото мълчат за случилото се.

Казват, че не знаят какво се е случвало в семейството. Други твърдят, че жената е паднала сама.

От телевизията са се свързали по телефона със сина на пострадалата жена, който казва, че не знае нищо за живота на родителите си, защото скоро се върнал от чужбина. Халил Кьобашев казва, че не знае родителите му да са имали проблеми.

Според Прокуратурата извършителят е криминално проявен. Той е безработен и се издържал като търси с кучета трюфели в гората. След трагедията къщата е заключена заедно с кучетата, други са вън на улицата, а докато снимаме идва непознат мъж да направи забележка да не снимаме къщата.

Според полицията в Сливен сигнали за домашно насилие до момента не са подавани.

 

dnes.dir.bg

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ОТИДЕ СИ ИЗВЕСТНА СЛИВЕНСКА СТОМАТОЛОЖКА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СТРАХ ТРЕСЕ СЛИВЕНСКО СЕЛО

Козе страх тресе сливенското село Бинкос. Стадо кози на местен жител унищожава посеви и градини и няма власт, която да се справи с проблема. Това съобщиха пред Sliveninfo жители на

Новини Сливен

ПЪРВОМАЙСКО ШЕСТВИЕ НА БСП В СЛИВЕН

БСП проведе първомайско шествие в Сливен. Около 300 души преминаха от червената централа, по ларгото, покрай Стария бряст и стигнаха до паметника на Съби Димитров. Шествието бе водено от червения

Новини Сливен

РСПБЗН – СЛИВЕН С ИНФОРМАЦИОННО -РАЗЯСНИТЕЛНА КАМПАНИЯ ЗА ЛЕТНИЯ СЕЗОН

По инициатива на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” в Сливен и в рамките на провеждащата се активна информационно-разяснителна кампания за пожароопасния летен сезон през 2019 година, през