ПОЧЕТНИЯТ ГРАЖДАНИН СТАНКА ЗЛАТЕВА: ЯМБОЛ Е МОЯТ ГРАД
юни 23, 2021 826 Прегледи

ПОЧЕТНИЯТ ГРАЖДАНИН СТАНКА ЗЛАТЕВА: ЯМБОЛ Е МОЯТ ГРАД

„Благодаря на Ямбол. Аз съм тръгнала от тук към големия спорт, това е моят град, заяви известната шампионка по борба Станка Златева. Изявлението й дойде по време на награждаването й с приза „Почетен гражданин на Ямбол”, който ежегодно се връчва по време на празника на града – Свети дух. Тази година Станка Златева бе удостоена със званието „Почетен гражданин на Ямбол” Ето какво още сподели тя.

„Пожелавам градът да се управлява от добри хора, които работят за бъдещето на Ямбол, защото откакто мои колеги и господин Ревански поеха ръководството, Ямбол се развива и можем само да ви завиждаме“.

Предишна Д-Р МАЯ МИЛАНОВА С ЦЕННИ СЪВЕТИ КАК ДА ПРЕДПАЗВАМЕ КОЖАТА СИ ОТ СИЛНОТО СЛЪНЦЕ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Ямбол

ОКРЪЖЕН СЪД – ЯМБОЛ СПИРА ДА ГЛЕДА ДЕЛА В ОТКРИТИ СЪДЕБНИ ЗАСЕДАНИЯ

В изпълнение на предприетите превантивни мерки срещу разпространението на коронавирус /COVID-19/ и направените препоръки от Висшия съдебен съвет, административният ръководител на Окръжен съд – Ямбол издаде заповед, според която от

Новини Ямбол

МАСОВАТА ИМУНИЗАЦИЯ В ЯМБОЛ СТАРТИРА С ОПАШКИ

И в неделя Ямбол имаше много граждани, които минаха имунизация с ваксина против COVID 19, в дежурния кабинет на РЗИ. Струпването на хора е поради големия интерес, но от институциите

Новини Ямбол

СТАРТИРА ДАНЪЧНАТА КАМПАНИЯ В ОБЩИНА ЯМБОЛ

От 29 януари 2018 г. (понеделник) община Ямбол стартира кампанията по събиране на основните видове местни налози – Данък върху недвижимите имоти, Такса битови отпадъци и Данък върху превозните средства.