ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА ЧАНИ, КОЙТО ОПИТА ДА ОГРАБИ ПЕНСИОНЕР
19.07.2019 1224 Прегледи

ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА ЧАНИ, КОЙТО ОПИТА ДА ОГРАБИ ПЕНСИОНЕР

По искане на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът задържа под стража Чани С. Той е обвинен за това, че на 08.07.2019 г. в гр. Сливен, при условията на опасен рецидив, направил опит да отнеме парична сума в размер на 35 лева от владението на възрастен мъж, с намерение противозаконно да я присвои, като е употребил за това сила и изпълнителното деяние е останало недовършено, поради независещи от дееца причини (пострадалият е успял да се защити) – престъпление по чл.199, ал.1, т.4, вр. чл.198, ал.1, вр. чл.18, ал.1 от НК.

Според прокурора, налице е обосновано предположение за това, че Чани С. е извършил престъплението, в което е обвинен. Представителят на държавното обвинение в категоричен, че Чани С. може да укрие или да извърши ново престъпление.

Съдът прие мотивите на прокурора и задържа под стража обвиняемия.

Определението на Окръжен съд – Сливен може да бъде обжалвано пред Апелативен съд – Бургас.

Предишна ПРИКЛЮЧИ СЪВМЕСТНА ПОДГОТОВКА „PLATINUM LION 2019”
Следваща СЕЛО ЧИНТУЛОВО ЧЕСТВА СВОЯ ПРАЗНИК

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

УЧЕНИЦИТЕ ОТ ОБЩИНА СЛИВЕН ИЗЛИЗАТ ВЪВ ВАКАНЦИЯ ДО 7 ФЕВРУАРИ

От 30 януари до 2 февруари учениците от Сливен и общината са в грипна ваканция. На 5 и 6 февруари децата няма да учат, защото тези два дни са за

Новини Сливен

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ ПЛАМЕН ИВАНОВ, УПРАВИТЕЛ НА ФИРМА „ЗЛАТНА БЕЛКА“

Уважаеми колеги, контрагенти и партньори, Позволете ми да Ви поздравява с настъпващите Коледни и Новогодишни празници. Нека всички дочакаме една по-успешна година. И за бизнеса, и за нашите многобройни клиенти.

Новини Сливен

ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН РАЗКРИ НАРКОЛАБОРАТОРИЯ

Сливенската полиция разкри нарколаборатория. Един човек е задържан по време на акцията в неделя вечерта, научи Sliveninfo. Дрогата е била приготвена в къща на ул. „Великокняжевска“. Очаквайте подробности!