ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА ПОДПАЛВАЧ НА КЪЩА
26.03.2019 1028 Прегледи

ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА ПОДПАЛВАЧ НА КЪЩА

По искане на Районна прокуратура – Сливен, съдът задържа под стажа Петко И. Той е обвинен за това, че на 19.03.2019 г. в с. Селиминово, общ. Сливен, запалил чуждо имущество със значителна стойност – етаж от двуетажна къща, която е собственост на жена от същото село – престъпление по чл.330, ал.1 от НК, съобщиха от прокуратурата.

Според прокурора, налице е обосновано предположение за това, че Петко И. е извършил престъплението, в което е обвинен. Представителят на държавното обвинение е категоричен, че Петко И. може да се укрие или да извърши ново престъпление.

Съдът прие мотивите на прокурора и задържа под стража обвиняемия.

Определението на Районен съд – Сливен може да бъде обжалвано пред Окръжния съд в града.

Предишна ОДМВР-СЛИВЕН: 134 ГЛОБИ ЗА НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНЕ ЗА ЕДНА СЕДМИЦА В ОБЛАСТТА
Следваща ЗАЛОВЕНИЯТ С "КАЛАШНИК" И ДРОГА ОСТАВА В АРЕСТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МНОГО СМЯХ И ЗАБАВА С ГЕОРГИ МАМАЛЕВ И ПРИЯТЕЛИ В СЛИВЕН

„Майсторите на комедията” е супер ТОП шоу с участието на любимците на България, гениалните комици: Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Тримата големи актьори ще разтърсят от смях и песни

Новини Сливен

ГОЛЯМОТО ЗАВРЪЩАНЕ НА МАЛКИЯ КМЕТ

Да те изберат за кмет три пъти, но от три различни партии, е рядък случай. Подобен вот показва само едно – въпросният човек е харесван от хората в мястото, където

Новини Сливен

ПРОДЪЛЖАВА СКАНДАЛНОТО МЪЛЧАНИЕ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ – СЛИВЕН

Областна администрация – Сливен продължава да мълчи по ключови теми. Администрацията мълчи за четвъртия член от политическия кабинет на областния управител. В сайта й фигурира длъжността експерт връзки с обществеността.

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

two + 13 =