27.12.2019 0 1641 Прегледи

ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА НАГЪЛ КРАДЕЦ

По искане на Районна прокуратура – Ямбол, съдът задържа под стража Стефан И. Той е обвинен за това, че времето от 15.00 ч. на 27.11.2019 г. до 10.00 ч. на 28.11.2019 г., от къща, находяща се в с. Безмер, обл. Ямбол, действайки при условията на опасен рецидив, чрез разрушаване на преграда, здраво направена за защита на имот – разбиване на врата, е отнел чужди движими вещи (телевизор, дрехи и инструменти), всичко на обща стойност от 1240 лева, от владението на собственика им – мъж от гр. Ямбол, без негово съгласие и с намерение противозаконно да ги присвои – престъпление по чл.196, ал.1, т.2, вр. чл.195, ал.1, т.3, вр. чл.194, ал.1, вр. чл.29, ал.1, б. „а“ от НК.

Според прокурора, налице е обосновано предположение за това, че Стефан И. е извършил престъплението, в което е обвинен. Представителят на държавното е категоричен, че Стефан И. може да се укрие или да извърши ново престъпление.

Съдът прие мотивите на прокурора и задържа под стража обвиняемия.

Определението на Районен съд – Ямбол може да бъде обжалвано пред Окръжния съд в града.

Предишна БЛИЗО 5200 СА ИМЕНИЦИТЕ В ОБЩИНА СЛИВЕН НА ДНЕШНИЯ СТЕФАНОВДЕН
Следваща РЕСТОРАНТ „CHILLI PEPPERS“ ВИ ОЧАКВА В НОВОГОДИШНАТА НОЩ

За автора

Може да харесате още

Новини Ямбол

ГРАНИЧЕН ПОЛИЦАЙ Е УБИТ КРАЙ ЕЛХОВО, ВЕРОЯТНО Е СТРЕЛЯНО ОТ ТУРСКА ТЕРИТОРИЯ

Граничен полицай е убит в района на Елхово до границата с Турция, съобщи МВР. Инцидентът е станал снощи, около 20:35 часа, когато неустановено лице стреля по съвместен наряд на Гранична

Новини Ямбол

РАЗДАДОХА БРОШУРИ С ПРЕГЪРНАТИ ГЕЙОВЕ НА ОСМОКЛАСНИЦИ В ЯМБОЛ

Брошури за сексуално ограмотяване на учениците предизвикаха скандал между институциите, съобщава бТВ. Проблемът е, че на снимка, която е приложена за болестите, предавани по полов път, са двама млади мъже.

Новини Ямбол

ДВЕ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ БЯХА РЕГИСТРИРАНИ В ЯМБОЛСКО

Земетресение с магнитуд 3,5 е регистрирано вчера в района на град Ямбол, съобщават от Националния институт по геофизика, геодезия и география при Българската академия на науките (НИГГГ-БАН). По данни на Националния