ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА МЪЖ ОТ СЛИВЕН, КОЙТО НЕ БИЛ КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН, НО СЪХРАНЯВАЛ 1,5 КГ КАНАБИС

ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА МЪЖ ОТ СЛИВЕН, КОЙТО НЕ БИЛ КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН, НО СЪХРАНЯВАЛ 1,5 КГ КАНАБИС

По искане на Окръжна прокуратура – Сливен бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо М.Б. Той е обвинен за това, че противозаконно държал около 1,5 кг. марихуана, с цел разпространение. Престъплението е осъществено на 30.01.2021 г. в град Сливен. То е квалифицирано по чл.354а, ал.1, изр.1, предл.4, алт.1 от НК.

По време на разследването е установено, че обвиняемият е съхранявал наркотичното вещество в дома си. То е открито и иззето при извършено претърсване на жилището от служители на ОД на МВР – Сливен.

Определението на Окръжен съд – Сливен може да бъде обжалвано пред Апелативен съд – Бургас.

Sliveninfo научи, че М.Б. не е криминално проявен, а неговата майка е добре позната в града лекарка. През последният уикенд бяха арестувани още трима мъже от Сливен за притежание на дрога. Те също не са криминално проявени.

Предишна ПАРТИИТЕ И КОАЛИЦИИТЕ СЕ СПОРАЗУМЯХА ЗА СЪСТАВА НА РИК - СЛИВЕН
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ШЕСТИМА ОТИВАТ НА СЪД ЗА НАРУШАВАНЕ НА КАРАНТИНАТА В СЛИВЕН И НОВА ЗАГОРА

ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за изпълнение на мерките от Националния оперативен щаб във връзка с ограничаване разпространението на  COVID-19. В дните от 24 до 26 април са извършени

Новини Сливен

МЕСТНИЯТ ПАРЛАМЕНТ ПОДКРЕПИ ИЗМЕНЕНИЕТО НА БЮДЖЕТА И ПРОГРАМАТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН ЗА ДИМИТРОВДЕН

На днешното си редовно заседание местният парламент единодушно подкрепи предложението за изграждането на собствен фотоволтаичен парк за нуждите на общината. Така общинските съветници дадоха съгласие кметът да подпише предварителни договори

Новини Сливен

БЕСЕДА ПО ПЪТНА БЕЗОПАСНОСТ В СУ „КОНСТАНТИН КОНСТАНТИНОВ” – СЛИВЕН

Вчера началникът на сектор „Пътна полиция” в Сливен гл.инспектор Илиян Никово и автоконтрольорите Николай Стойчев и Росен Димитров проведоха урок по пътна безопасност в СУ „Константин Константинов” в град Сливен.