ПОРЕДНО ВИСОКО ОТЛИЧИЕ ЗА ДАРЕНА ПЕТКОВА ОТ СЛИВЕН

ПОРЕДНО ВИСОКО ОТЛИЧИЕ ЗА ДАРЕНА ПЕТКОВА ОТ СЛИВЕН

Дарена Петкова от Сливен спечели престижното 3-то място от над 500 участници в конкурса организиран от Природонаучния музеи в гр.Пловдив по тема ,,Аз в космосът“. Тя получи предложение от Френският лицеи Виктор Юго да бъде част от него.

Sliveninfo припомня, че предложението от Франция идва след  цяла поредица от награди, спечелени от Дарена Петкова през последните няколко години. През 2020 г. тя бе отличена с приза „Дете на годината“.

Предишна НИКОЙ НЕ БИВА ДА СЕ РАДВА НА ВОЙНА
Следваща ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА БСП – СЛИВЕН СЕ РАДВА НА СЛУЧВАЩОТО СЕ В УКРАЙНА И ПОЖЕЛАВА УСПЕХ РУСКИТЕ ВОЙСКИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КАНДИДАТИТЕ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ БСП ОТБЕЛЯЗАХА ПРАЗНИКА НА КОТЕЛ

С поднасяне на цветя пред паметника на Георги Раковски на площад „Възраждане“ в Котел, кандидатите за народни представители от „БСП за България“ отбелязаха Деня на народните будители и празник на

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 23. 11. 2018г. (петък)  до 14. 00 ч. ще бъде прекъснато водоподаването в част от кв.

Новини Сливен

ГРАФИК НА СТРЕЛБИТЕ НА „БАТМИШ“ ЗА МЕСЕЦ МАРТ

Център за подготовка на специалисти обяви датите на планираните за месец март стрелби на Огневи комплекс „Батмиш“ край Сливен. Ученията ще започнат от 1 март и ще се провеждат до