ПОНЕСЕ СЕ СЛУХ ЗА ВТОРО УБИЙСТВО В СЛИВЕН, МВР ОТРИЧА
август 16, 2019 4861 Прегледи

ПОНЕСЕ СЕ СЛУХ ЗА ВТОРО УБИЙСТВО В СЛИВЕН, МВР ОТРИЧА

Сливен настръхна след зверското убийство на 7-годишната Криси, станало в ранния следобед на 15 август. Вече второ денонощие полицията издирва 21-годишния Мартин Трифонов, който е основният заподозрян за зверското престъпление.

Междувременно в града се понесе слух за второ убийство. В социалните мрежи се появи информация за убита жена в кв. „Даме Груев“. Това не е вярно, категорични са от ОДМВР в Сливен. Оттам увериха, че издирването на Мартин Трифонов продължава с пълни сили.

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН ЗАПОЧВА ПОСТАВЯНЕТО НА ДЕТСКИ КОШЧЕТА ЗА ОТПАДЪЦИ
Следваща ПОЛИЦИЯТА ЗАЛОВИ МАРТИН ТРИФОНОВ, КОЙТО Е ЗАПОДОЗРЯН В УБИЙСТВОТО НА 7 - ГОДИШНАТА КРИСИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РАЗКРИХА КРАДЦИТЕ НА ТРИ ЕЛЕКТРОМЕРА В КЕРМЕН

Служители на участък „Запад“ са задържали извършители на взломна кражба от частен имот в град Кермен. Сигналът е подаден на 2 ноември за кражба на три броя електромери на стойност

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 08. 12. 2017 г. (петък) до 14. 00 ч е прекъснато водоподаването в кв. „Стоян Заимов“.

Новини Сливен

ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА РАЗПРОСТРАНИТЕЛ НА ДРОГА

По искане на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът задържа под стража Минчо И. Той е обвинен за това, че на 01.10.2019 г. в гр.Нова Загора, без надлежно разрешително държал с