„ПОНЕДЕЛНИК МИ Е НАЙ-ХУБАВИЯТ ДЕН“
юни 22, 2020 3342 Прегледи

„ПОНЕДЕЛНИК МИ Е НАЙ-ХУБАВИЯТ ДЕН“

„Понеделник ми е най-хубавият ден, но до обяд. След обяд и вечерта започват да идват пробите и трябва да се приемат нови болни. В неделя лабораторията не работи и затова харесвам времето в понеделник до обяд“, заяви пред Sliveninfo д-р Милена Ченкова, началник на инфекциозното отделение в областната болница на Сливен. Тази сутрин стана ясно, че Област Сливен е без нов случай на коронавирус за последните 24 часа.

„За съжаление, в триажните отделения, където се настаняват хора със симптоми на COVID, но без положителна проба, има пациенти“, каза д-р Ченкова.

В момента в оглавяваното от нея отделение има настанени 29 пациенти с коронавирус.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща В СТРАЛДЖА ПРОДЪЛЖАВА БИТКАТА С КУ-ТРЕСКАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

Д-Р БИСЕРКА МИХАЛЕВА ПОИСКА УВОЛНЕНИЕТО НА ЗАМ.-ДИРЕКТОРКАТА НА ГИМНАЗИЯТА ПО СТРОИТЕЛСТВО

Днес викам директорката на Гимназията по строителство и геодезия и ще поискам уволнението на нейната заместничка Мария Жекова, заради скандално изказване пред медии. Това обяви пред Sliveninfo д-р Бисерка Михалева,

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИЯТ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР ЗАКРИВА СЕЗОНА НА 28 ЮНИ

Сливенският симфоничен оркестър закрива сезона на 28 юни от 19 часа в зала „Сливен“. Под съпровода на пианистката Йоко Нагашима ще бъдат изпълнени увертюрата „Театралният директор“ на Моцарт, „Концерт за

Новини Сливен

СПАД В БРОЯ НА ЗАРАЗЕНИТЕ С КОВИД – 19 ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА СЕДМИЦА В ОБЩИНА СЛИВЕН

През изминалата седмица, в периода от 21 до 27 септември, броят на новите случаи на заразяване с коронавирус в общината е 9, излекуваните лица са също 9, няма починали пациенти.