„ПОНЕДЕЛНИК МИ Е НАЙ-ХУБАВИЯТ ДЕН“
юни 22, 2020 3599 Прегледи

„ПОНЕДЕЛНИК МИ Е НАЙ-ХУБАВИЯТ ДЕН“

„Понеделник ми е най-хубавият ден, но до обяд. След обяд и вечерта започват да идват пробите и трябва да се приемат нови болни. В неделя лабораторията не работи и затова харесвам времето в понеделник до обяд“, заяви пред Sliveninfo д-р Милена Ченкова, началник на инфекциозното отделение в областната болница на Сливен. Тази сутрин стана ясно, че Област Сливен е без нов случай на коронавирус за последните 24 часа.

„За съжаление, в триажните отделения, където се настаняват хора със симптоми на COVID, но без положителна проба, има пациенти“, каза д-р Ченкова.

В момента в оглавяваното от нея отделение има настанени 29 пациенти с коронавирус.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща В СТРАЛДЖА ПРОДЪЛЖАВА БИТКАТА С КУ-ТРЕСКАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РЕГИОНАЛЕН ВЕТЕРИНАРЕН СЪЮЗ – СЛИВЕН: ПРЕДПРИЕТИТЕ В МОМЕНТА МЕРКИ СА ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА СЕ ОГРАНИЧИ ЗАРАЗАТА ОТ АЧС

Предприетите в момента мерки са единственият начин да се ограничи заразата от АЧС, няма друг начин да се спре тази зараза. Това заяви пред журналисти днес, д-р Константин Камбурлиев, председател

Новини Сливен

УТРЕ ПРЕДСТАВЯТ „ПЕРФЕКТНАТА СВАТБА“ НА СЦЕНАТА НА ЗАЛА „СЛИВЕН“

Утре представят „Перфектната сватба“ на сцената на зала „Сливен“ Утре, 15 октомври сливенската публика ще има възможност да гледа спектакъла „Перфектната сватба“ от Робин Хоудън. За почитателите на комедията, на

Новини Сливен

БЕЗПЛАТЕН ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ОПТИМИЗАЦИЯ НА СИНЯТА ЗОНА СА ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА МК „ЗАЕДНО ЗА ПРОМЯНА“

В Сливен е напълно възможно да се въведе безплатен градски транспорт. Това не е популизъм, а извод от реалното състояние на общинските финанси, включващи финансите на общинската фирма „Пътнически превози“.