ПОЛУЧЕНИ СА ДЕЗИНФЕКТАНТИ И ЛИЧНИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА ЗА ИЗБОРИТЕ
март 18, 2021 442 Прегледи

ПОЛУЧЕНИ СА ДЕЗИНФЕКТАНТИ И ЛИЧНИ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА ЗА ИЗБОРИТЕ

Необходимите дезинфектанти и лични предпазни средства за провеждането на изборите за народни представители на 4 април са получени в областната администрация.

Гл.секретар на администрацията Кирил Аврамов прие на 17 март определените за област Сливен количества от централната база на Българския червен кръст в село Лозен, Столична община, съобщиха от областната администрация.  Осигурени са предпазни маски за лице, ръкавици и дезинфектанти за нуждите на администрацията, ангажирана в изборния процес, Районната избирателна комисия, секционните избирателни комисии и гласоподавателите.

Днес личните предпазни средства ще бъдат предоставени на РИК – Сливен и четирите общини в областта.

Личните предпазни средства и дезинфектантите са закупени съгласно Постановления на МС от 4 и 17 февруари. Те са съобразени с дадените от Министерството на здравеопазването указания за провеждане на парламентарните избори в условията на извънредна епидемична обстановка.

Предишна 1 100 СА БОЛНИТЕ С COVID-19 В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА: ЗА НАС ОБРАЗОВАНИЕТО ОСТАВА СТРАТЕГИЧЕСКИ И НАЦИОНАЛЕН ПРИОРИТЕТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЛИЦЕЙСКА РАВНОСМЕТКА ЗА СЕДМИЦАТА: 15 ОТНЕТИ КНИЖКИ И 123 ФИША ЗА НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНЕ

От 21 до 27 януари  на територията на ОДМВР-Сливен са проведени специализирани операции по контрол и пътна безопасност, разпоредени от директора на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков. Екипи, сформирани от

Новини Сливен

ОГРОМЕН КЛОН ПАДНА НА ЦЕНТРАЛНА УЛИЦА В САМУИЛОВО

Огромен клон от дърво се счупи и падна на една от централните улици в сливенското село Самуилово. Късмет е, че не е имало хора и коли, споделиха живеещи в селото.

Новини Сливен

ДОБРА НОВИНА: ТАЗИ СЕДМИЦА В СЛИВЕН СЕ ОЧАКВАТ ПЪРВИТЕ ИЗЛЕКУВАНИ ОТ COVID -19

Първите излекувани от COVID -19 в Сливен се очаква да бъдат изписани от Инфекциозното отделение на областната болница тази седмица. В отделението се лекуват общо 8 души, заразени с опасния