ПОЛИЦИЯТА ИЗДИРВА 14-ГОДИШНО МОМЧЕ ОТ ЕЛХОВО
август 3, 2020 712 Прегледи

ПОЛИЦИЯТА ИЗДИРВА 14-ГОДИШНО МОМЧЕ ОТ ЕЛХОВО

По молба на близките РУ-Елхово издирва Ицо Минков Христов, на 14 години, от Елхово. По първоначални данни, на 3 август след 01:30 ч. момчето е напуснало  дома си  и от тогава е в неизвестност.

Ицо Христов е висок около 170-175 сантиметра, с нормално телосложение, кафяви очи, късо подстригана тъмна коса. Облечен е със цветни  къси панталони, черна тениска и тъмносини гуменки с бели ленти.

Полицията умолява гражданите, които разполагат с информация за местонахождението му, да помогнат за издирването като се обадят на телефони 112,  046/ 680 323 или в най-близкото районно управление на МВР.

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ НАГРАДИ ЗРЕЛОСТНИЦИТЕ – ОТЛИЧНИЦИ В СЛИВЕН ОТ ВИПУСК 2019/2020
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СЕ СРЕЩНА С ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НСИ СЕРГЕЙ ЦВЕТАРСКИ

За автора

Може да харесате още

Новини Ямбол

ТЪРГОВЕЦ ОТНЕСЕ 7 100 ЛЕВА ГЛОБА ЗА ПРОДАЖБА НА ФАЛШИВИ СТОКИ

Бургаският апелативен съд потвърди имуществена санкция в размер на 7 100 лева на ямболска фирма, предлагала за продажба фалшиви маркови стоки в курортен комплекс „Слънчев бряг“ Санкцията представлява равностойността на

Новини Ямбол

ГРИПНАТА ЕПИДЕМИЯ В ЯМБОЛ Е УДЪЛЖЕНА

На заседанието си днес Регионалната комисия за борба с грип и остри респираторни заболявания взе решение за удължаване с още пет дни на грипна епидемия на територията на област Ямбол.

Новини Ямбол

ОБЩИНА ТУНДЖА ЩЕ КУПУВА ЗЕМЯ, ЗА ДА УЗАКОНИ РОМСКИТЕ ПОСТРОЙКИ

В бюджета на община Тунджа за този година са предвидени средства за закупуване на терени, за да бъдат узаконени постройки в ромските махали, съобщи БНР. Процесът ще започне от най-голямото