ПОЛИЦИЯТА ИЗДИРВА 14-ГОДИШНО МОМЧЕ ОТ ЕЛХОВО
август 3, 2020 817 Прегледи

ПОЛИЦИЯТА ИЗДИРВА 14-ГОДИШНО МОМЧЕ ОТ ЕЛХОВО

По молба на близките РУ-Елхово издирва Ицо Минков Христов, на 14 години, от Елхово. По първоначални данни, на 3 август след 01:30 ч. момчето е напуснало  дома си  и от тогава е в неизвестност.

Ицо Христов е висок около 170-175 сантиметра, с нормално телосложение, кафяви очи, късо подстригана тъмна коса. Облечен е със цветни  къси панталони, черна тениска и тъмносини гуменки с бели ленти.

Полицията умолява гражданите, които разполагат с информация за местонахождението му, да помогнат за издирването като се обадят на телефони 112,  046/ 680 323 или в най-близкото районно управление на МВР.

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ НАГРАДИ ЗРЕЛОСТНИЦИТЕ – ОТЛИЧНИЦИ В СЛИВЕН ОТ ВИПУСК 2019/2020
Следваща КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СЕ СРЕЩНА С ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НСИ СЕРГЕЙ ЦВЕТАРСКИ

За автора

Може да харесате още

Новини Ямбол

ЯМБОЛСКИЯТ ФАКУЛТЕТ „ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИИ“ СТАРТИРА ПРИЕМА СИ НА СТУДЕНТИ

Община Ямбол ще продължи да подкрепя Факултет „Техника и технологии“-Ямбол за популяризиране на висшето образование в Ямбол и региона, защото всяко едно висше учебно заведение е най-добрата реклама за един

Новини Ямбол

БИЗНЕСМЕНЪТ ВАЛЕНТИН РЕВАНСКИ Е НОВИЯТ КМЕТ НА ЯМБОЛ

Бизнесменът Валентин Ревански е новият кмет на Ямбол. На балотажа в неделя той надделя над Катя Георгиева, която е издигната от БСП, съобщава вестник „Сега”. Очаквайте подробности!

Новини Ямбол

ДЕВЕТИМА СА КАНДИДАТИТЕ ЗА КМЕТ НА ЯМБОЛ

Деветима са кандидатите за кмет на Ямбол, съобщи председателят на Общинската избирателна комисия Екатерина Янева. Те са издигнати от шест партии, една коалиция от партии, една местна коалиция от партии