ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН РАЗТУРИ СВАТБА В ИЗВЕСТЕН РЕСТОРАНТ НА СТЕФАНОВДЕН

ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН РАЗТУРИ СВАТБА В ИЗВЕСТЕН РЕСТОРАНТ НА СТЕФАНОВДЕН

Десетки полицаи, служители на РЗИ и Агенцията по храните са разтурили сватба в известен ресторант на връх Стефановден.

„В заведението, което се намира на ул. „Елисавета Багряна“, е имало 70 души, 15 от които непълнолетни. На 55-те пълнолетни посетители са написани актове от по 300 лева на всеки. Отделно РЗИ е санкционирало собственика на заведението, което няма право да работи“, казаха от полицията в града под Сините камъни. От Агенцията по храните съобщиха, че техният служител не е успял да влезе в кухнята на ресторанта, защото тя била затворена. Днес служители на агенцията ще посетят заведението отново.

Според запознати веселбата е била излъчвана на живо във фейсбук от сватбари. Причина за полицейската акция станало обаждане на телефон 112 от съседи на ресторанта.

 

Предишна 68-ГОДИШНА ЖЕНА ЗАГИНА ПРИ КАТАСТРОФА ЧАСОВЕ ПРЕДИ КОЛЕДА
Следваща АРЕСТИ ЗА ДРОГА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ХВАНА ДРОГИРАН ВОДАЧ НА ОПЕЛ

Водач, употребил наркотици е установен от полицейски екип в град Сливен. На 5 февруари, около 12,30 часа, на ул.“Ст.Караджа“ е спрян за проверка лек автомобил „Опел“, управляван от 32-годишния Б.К.

Новини Сливен

НА 26 МАЙ ЗАПОЧВА РЕГИСТРАЦИЯТА НА ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ПРИЕМ В ПЪРВИ КЛАС ЗА УЧЕБНАТА 2018/2019

На 26 май 2018 г. ще започне регистрацията на заявления в електронната система за прием на учениците от първи клас в училищата на територията на Община Сливен. Родителите могат да

Новини Сливен

ГЕОРГИ ДОНЧЕВ СМЕНЯ ЗЛАТКА АЗМАНОВА КАТО ШЕФ НА РДГ – СЛИВЕН

Инж. Георги Дончев е новият директор на Регионалната дирекция по горите в Сливен. Новината съобщи за Sliveninfo инж. Мирослав Маринов, който е изпълнителен директор на Изпълнителната агенция на горите в