ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЕЛИТ НА СЛИВЕН ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ

ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЕЛИТ НА СЛИВЕН ВСТЪПИ В ДЛЪЖНОСТ

Новият местен парламент днес официално встъпи в длъжност. Първото му заседание бе свикано със заповед на областния управител Чавдар Божурски. Точките от дневния ред включваха избор на председател на местния парламент и „Разни“.
Новоизбраните общински съветници, новоизбраният кмет на общината Стефан Радев и кметовете на населени места положиха клетва и подписаха клетвени листове.
От трибуната на зала „Сливен“ избраният за втори път кмет на общината Стефан Радев благодари за подкрепата и гласуваното му доверие.

„През изтеклите четири години преодоляхме трудности и предизвикателства, преминахме през хубави моменти и се радвахме на успехи. Всеки ден посвещавахме труда си за доброто на Сливен и хората тук“, заяви Стефан Радев. Той подчерта, че и през следващите четири години няма да прави компромиси с доверието на жителите на общината и още от този момент продължава работата, насочена към развитието на града, образоване на поколенията и повече за хората тук.

„Изборите отминаха. Сега трябва  да оправдаем доверието на нашите съграждани, да продължим промяната и да надграждаме постигнатото. Вярвам, че когато хората разбират усилията ти и те подкрепят по пътя на промяната, си готов да продължаваш още по-уверено да работиш за просперитета на родното място“, каза още Радев.

След тайно гласуване, за председател на Общински съвет-Сливен в мандат 2019-2023 беше избран Димитър Митев. Той оглавяваше местния парламент и в предходния мандат.

Митев благодари на своите колеги, като им пожела да продължават да работят всеотдайно. Той подчерта, че само обединени ще успеят да постигат своите цели, за които да говорят видимите резултати в полза на цялата община и нейните жители.

В края на сесията беше избрана комисия, която ще работи по изготвяне на Правилника за работа на новия общински съвет.

Предишна "АПОЛОН" ВКАРА ЧЕТИРИ БЕЗОТВЕТНИ ГОЛА НА "ЧЕРВЕНИ ВОЙВОДИ"
Следваща СТЕФАН РАДЕВ ПОЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА ОБЩИНА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН“ ЕАД

По повод разпространеното съобщение от Върховната административна прокуратура, че възлага на министър на околната среда и водите Емил Димитров незабавна проверка за нерегламентирано изгаряне на отпадъци в четири ТЕЦ-а, посочвайки,

Новини Сливен

ДВА АРЕСТА ЗА ДРОГА

Полицейски служители от участък „Кв.Шести“ при РУ-Нова Загора са задържали 51-годишен мъж за притежание на наркотици. На 1 април, около 11,00 часа, е извършена полицейска проверка на 51-годишния Й.Й. като

Новини Сливен

44-ГОДИШЕН ШОФЬОР НА ХОНДА ЗАГИНА НА МАГИСТРАЛАТА

На 13 октомври,  около 11,15 часа в РУ- Нова Загора е получено съобщение за настъпило пътно произшествие на автомагистрала „Тракия“, километър 251,500 в посока град Бургас. Лек автомобил „Хонда Сивик“,