ПОЛИКЛИНИКА „ЦЕНТРАЛ“ – СЛИВЕН – 15 ГОДИНИ ВЪЗХОД
08.12.2022 7227 Прегледи

ПОЛИКЛИНИКА „ЦЕНТРАЛ“ – СЛИВЕН – 15 ГОДИНИ ВЪЗХОД

Поликлиника „Централ“ – Сливен се роди точно преди 15 години, а изминатият досега път може да се обобщи в една дума – възход. „Ние бяхме първите в града, които съчетаха различни видове специалности на едно място, предлагайки комфорт и професионализъм. Всъщност, нашите пациенти ни търсят именно затова“, спореди пред Sliveninfo неврологът д-р Динев. Преди 15 години, той е лекарят, създал клиниката и неин първи управител. Днес управителите се сменят всяка година на ротационен принцип, като всеки от лекарите-специалисти поема тази отговорност.
Към клиниката има Гръбначен център и кабинети за рехабилитация с най-модерни уреди. Пациентите на това водещо лечебно заведение в Сливен на практика са от цялата страна. Всички лекари имат договори със Здравната каса, а медицинската техника в клиника „Централ“ е последно поколение.
Поликлиника „Централ“ – Сливен  е лечебно заведение за специализирана извънболнична медицинска помощ по специалностите: психиатрия, неврология, ендокринология, кардиология и хирургия, а лекарите специалисти са : д-р Динев – невролог , д-р Драгиев – невролог , д-р Антонова – психиатър , д-р Арнаудова – кардиолог , д-р Момчева – ендокринолог , д-р Събев- ендокринолог и д-р Ангелов, младши – хирург. Особеното е, че всички лекари са на индивидуална практика и всеки в рамките на своята практика, е самостоятелен. Те извършват прегледи, посещения по домовете, диспансеризации според здравни разпоредби. И имат договори със Здравната каса.
Неписаният девиз на колектива е „Единни в работата и веселието“.
За много години!
Предишна ПОРЕДНИЯТ ФЕРМЕРСКИ ПАЗАР В СЛИВЕН ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 17 ДЕКЕМВРИ
Следваща ПИЯН ВЕЛОСИПЕДИСТ ОКЪРВАВИ ЛИЦЕТО СИ, УДРЯЙКИ СЕ В ДЪРВО НА НОВОСЕЛСКИЯ МОСТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТРЕТИ БЛОК СЕ ПОДГОТВЯ ЗА САНИРАНЕ В СЛИВЕН

Трети блок за Сливен се подготвя за саниране. Иде реч за блок №25 в кв. „Сини камъни“, видя репортер на Sliveninfo. Сградата е панелна и е от първите в квартала.

Новини Сливен

МОТОСЪБОРЪТ В М. САЙГАНИЦА СЪБРА ЛЮБИТЕЛИ НА ВИСОКИТЕ СКОРОСТИ ОТ БЛИЗКО И ДАЛЕЧ

Шестият мотосъбор, който организира мотоклуб „Лястовица 33“ и Община Котел в м. „Сайганица“, събра вчера хиляди любители на високите скорости от България и чужбина. Преди вечерните концерти и забавления кметът

Новини Сливен

СЛУЖИТЕЛИ НА РДГ – СЛИВЕН ХВАНАХА КАМИОН С 36 КУБИКА НЕЗАКОННА ДЪРВЕСИНА

В РУ-Котел е започнато досъдебно производство за превоз на дърва без необходимите документи. На 26 февруари, в 15,00 часа, служители на РДГ-Сливен са подали сигнал, че в промишлената зона на