ПОЗДРАВ ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ПО ПОВОД 3 МАРТ
03.03.2024 201 Прегледи

ПОЗДРАВ ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ПО ПОВОД 3 МАРТ

Уважаеми жители и гости на Община Нова Загора,

Трети март пробужда във всеки българин онази частица в сърцето му, която пази най-светите спомени за отвоюването на свидната ни свобода. 146 години от нейното рождение се обръщам към всички Вас с поздрав в този паметен ден. Днес изразяваме преклонението си пред тези, които са отдали живота и силите си, за да ни има нас. Днес празнуваме – националната си идентичност, свободата на българския дух, силата на България и българския народ! Бъдете честити и достойни граждани на устоялата през проверката на времето наша Родина!

Новозагорският край е вписан с кръв в картата на Освобождението ни и това ни изпълва с гордост. Свободата струва скъпо, продължаваме да я плащаме и днес – с всеки свой избор и решение. Трети март ни носи големия урок, че да си свободен, означава преди всичко да си отговорен – пред себе си, пред предците си и пред идващите поколения. Вярвам, че българите сме свободолюбиви и си пожелавам да осъзнаваме в какво се изразява свободният дух, за да постигаме заедно неговата сила – за да бъде Българско и занапред и в него да растат щастливи децата ни и техните деца!

Честит Национален празник, горди българи!

Кмет на Община Нова Загора: Галя Захариева

Предишна ТРЕТИ МАРТ 2024 г – НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК И ДЕН ЗА РАЗМИСЪЛ!
Следваща ЧИТАЛИЩАТА В ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ОТБЕЛЯЗАХА ЗАЕДНО СВОЯ ПРАЗНИК НА 1 МАРТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БИЛЛА ПУСКА БАРИЕРИ И ВЪВЕЖДА ПЛАТЕНО ПАРКИРАНЕ

По-големият от двата магазина БИЛЛА в Сливен, този до „Рикас център“, поставя бариери, а веднага след това ще въведе платено паркиране, научи Sliveninfo. Паркирането ще бъде безплатно за 90 минути.

Новини Сливен

ЦЕНАТА НА ОЛИОТО В СЛИВЕН МИНА 5 ЛЕВА

В сливенските магазини има олио, което се предлага на цена над 5 лева. Това показа проверка на Sliveninfo в четири от големите магазини. Най-високата цена е, която успяхме да видим

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ПЛАНИРА ИЗГРАЖДАНЕ НА СВЕТОФАР ДО МБАЛ „Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ“

Община Сливен е възложила проектиране за изграждане на светофарна уредба на кръстовището между булевардите „Хаджи Димитър“ и „Христо Ботев“, в района на ДКЦ – 1. За това съобщи зам.кметът Румен