ПОЗДРАВ ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА КОТЕЛ ПО ПОВОД 5 ЮЛИ – ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА МВР
05.07.2023 480 Прегледи

ПОЗДРАВ ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА КОТЕЛ ПО ПОВОД 5 ЮЛИ – ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА МВР

Уважаеми служители на Районно управление „Полиция“ – Котел

Приемете моите сърдечни поздрави по повод 5 юли – Професионалния празник на МВР и 144-та годишнина от създаването на структурата Ви!

Като кмет на община Котел искам да засвидетелствам своето уважение и признание за усилията, които ежедневно полагате в името на обществения ред в общината и съблюдаването на законите на Република България!

Отличната Ви работа при съвместните ни прояви е повод да Ви благодаря за високия професионализъм, на който безусловно мога да разчитам от Ваша страна!

Уважаеми полицаи,

Желая Ви здраве, сили и увереност, а на вашите близки- търпение и подкрепа. Благодаря Ви за амбицията и енергията да служите вярно на града и общината ни.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

КОСТА КАРАНАШЕВ,

Кмет на Община Котел

Предишна ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА ПО СЛУЧАЙ 5 ЮЛИ - ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР
Следваща СЕЛО КОРТЕН, ОБЩ. НОВА ЗАГОРА СЕ РАДВА НА ДВЕ НОВИ ПРИДОБИВКИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНАТА ЩЕ ИЗГРАДИ НОВА УЛИЦА В КВАРТАЛ „ДАМЕ ГРУЕВ“

Предстои изграждането на нова вътрешно квартална улица в ж. к. „Даме Груев“. Това обяви днес кметът Стефан Радев, който откри строителна площадка за саниране на блок № 43 в квартала.

Новини Сливен

ПОЗДРАВ НА КМЕТА НА ОБЩИНА КОТЕЛ КОСТА КАРАНАШЕВ ПО СЛУЧАЙ 8 ДЕКЕМВРИ – ПРАЗНИКЪТ НА СТУДЕНТИТЕ

Скъпи студенти, Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай 8-ми декември – Празникът на студентите. Образованието е ценна инвестиция в бъдещето, а Вие сте нашето по-добро бъдеще! Аз вярвам във вашата

Новини Сливен

ХУМАНИТАРНАТА ГИМНАЗИЯ В СЛИВЕН ОБЯВИ КОНКУРСИ ПО ПОВОД ГОДИШНИНА ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ДАМЯН ДАМЯНОВ И ПАТРОННИЯ ПРАЗНИК НА УЧИЛИЩЕТО

Хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов“ в Сливен обяви станалите традиционни конкурси по случай 18 януари 2024 година – рожден ден на Дамян Дамянов и патронен празник на училището, съобщиха от гимназията.